Időpont foglalás

Időpont foglalás

Felújítanád a komplett ruhatáradat, esetleg egy alkalmi összeállítást szeretnél?
Stylistjaink, akik üzleteink aktuális árukészletének avatott ismerői, minden esetben készséggel állnak rendelkezésedre. Garantálják, hogy mindig megtalálod a számodra legoptimálisabb megoldást úgy, hogy az előzetesen egyeztetett költséghatárt se léped át.
Vásárlási utalványod mellé most ingyenesen veheted igénybe stylist szolgáltatásunkat!
Ismerkedj meg részletesen personal shoppereinket az alábbi linken.

A Corvin Plaza ingyenes stylist szolgáltatására a rendelkezésre álló szabad időpontok erejéig tudunk lehetőséget biztosítani látogatóinknak. Jelentkezz mielőbb, mivel a szolgáltatást kizárólag előjegyzés alapján veheted igénybe! Előtte azonban kérünk, hogy gondold át azt, hogy melyik időpont az, amikor biztosan meg tudsz jelenni. Az időpont foglaláshoz kattints ide, vagy keresd fel a -1 szinten található Információs pultot, ahol szintén készséggel állnak rendelkezésedre.


Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érsz rá, akkor kérlek, mindenképpen mondd le a foglalásod azért, hogy helyetted más vásárlók is igénybe vehessék a felszabaduló időpontot! A lemondás pontos részleteit az alábbi linken találod!
Időpont lemondása


1.

15.000Ft-os csomag

15.000Ft értékű ajándékutalvány vásárlás esetén: 2,5 órás szolgáltatás, mely magába foglalja a vendég alapos megismerését, beszélgetésen/coachingon alapuló stílustanácsadást és közös vásárlást a választott stylisttal.

Módosítás

2.

Császári Zita (ZIPY)

stylist, personal shopper

Zita az elmúlt 8 évben olyan magazinoknak készített címlapot és divatanyagot, mint a Nők Lapja, a Maxima, a Marie Claire, az Elle, vagy a Wellness. Zsédát, Dukai Reginát, Debreczeni Zitát, Kasza Tibit és Wolf Katit is rendszeresen öltöztette már, csak hogy egy pár hírességet említsünk a repertoárból. A sportosan elegáns stílus áll hozzá a legközelebb, valamint a kiegészítők szerelmese. Zitához szerdán tudsz jelentkezni.

Időpontfoglalás

Frank Patrícia

stylist, stílus-tanácsadó

Patrícia több mint 14 évet dolgozott az RTL Klub televíziós produkcióinak vezető stylistjaként, és egyúttal ő felelt a csatorna műsorvezetőinek, bemondóinak képernyős megjelenéséért is. Jelenleg is dolgozik népszerű kereskedelmi TV-csatornák stylist-jaként. Stílustanácsadóként és beauty coach-ként is rendkívül népszerű, valamint saját szervezésű megjelenés tréningjei - etikett és protokoll ismeretekkel kiegészítve - is rendkívül sikeresek, elsősorban a 30-as, 40-es korosztály körében. Patríciához csütörtökön tudsz jelentkezni.

Időpontfoglalás

Újlaki Emőke

senior stylist

Emőke évtizedes tapasztalattal rendelkezik a divat világában, nem csupán stylist, hanem MDI divattervező, kirakatrendező és dekoratőr is egyben. Elsősorban a fiatalságát megőrizni kívánó korosztály számára ajánljuk segítségét, valamint mindazoknak, akik lakberendezési és dekorációs tanácsokra vágynak. Emőkéhez kedden tudsz jelentkezni.

Időpontfoglalás