Stylistjaink

Stylist szolgáltatásunk ingyenes! Keresd a Corvin Plaza megújult szolgáltatását az 1. emeleten és válassz magadnak személyi stylistot!

Stylistjaink egy személyes beszélgetés keretében képet alkotnak arról, hogy milyen a személyiséged, mik az elképzeléseid, az adottságaid és ezek ismeretében segítenek neked a közös vásárlás során.


1. csomag
1 órás beszélgetésen/coachingon alapuló stílustanácsadás, ahol stylistjaink bemutatják a vendég alkatához, bőrszínéhez, hajszínéhez illő alap ruhadarabokat, tanácsod adnak öltözködés és smink terén.

2. csomag
2,5 órás szolgáltatás, mely magába foglalja a vendég alapos megismerését, beszélgetésen/coachingon alapuló stílustanácsadást és közös vásárlást a választott stylisttal. A szolgáltatás mindhárom stylistunknál elérhető Kedd, Szerda és Csütörtök 13.00-15.30-ig. Kérlek jelentkezésedet e-mailben küldd meg nekünk az info@corvinplaza.hu-ra.
Császári Zita

stylist, personal shopper

Zita az elmúlt 8 évben olyan magazinoknak készített címlapot és divatanyagot, mint a Nők Lapja, a Maxima, a Marie Claire, az Elle, vagy a Wellness. Zsédát, Dukai Reginát, Debreczeni Zitát, Kasza Tibit és Wolf Katit is rendszeresen öltöztette már, csak hogy egy pár hírességet említsünk a repertoárból. A sportosan elegáns stílus áll hozzá a legközelebb, valamint a kiegészítők szerelmese.

Zitához szerdán tudsz jelentkezni.
Frank Patrícia

stylist, stílus-tanácsadó

Patrícia több mint 14 évet dolgozott az RTL Klub televíziós produkcióinak vezető stylistjaként, és egyúttal ő felelt a csatorna műsorvezetőinek, bemondóinak képernyős megjelenéséért is. Jelenleg is dolgozik népszerű kereskedelmi TV-csatornák stylist-jaként. Stílustanácsadóként és beauty coach-ként is rendkívül népszerű, valamint saját szervezésű megjelenés tréningjei - etikett és protokoll ismeretekkel kiegészítve - is rendkívül sikeresek, elsősorban a 30-as, 40-es korosztály körében.

Patríciához csütörtökön tudsz jelentkezni.
Újlaki Emőke

senior stylist

Emőke évtizedes tapasztalattal rendelkezik a divat világában, nem csupán stylist, hanem MDI divattervező, kirakatrendező és dekoratőr is egyben. Elsősorban a fiatalságát megőrizni kívánó korosztály számára ajánljuk segítségét, valamint mindazoknak, akik lakberendezési és dekorációs tanácsokra vágynak.

Emőkéhez kedden tudsz jelentkezni.
Hogyan veheted igénybe a Corvin tanácsadók segítségét?
Jelentkezni lehet a -1. szinten található InfoPontnál. A szolgáltatásra a rendelkezésre álló szabad időpontok függvényében tudunk lehetőséget biztosítani.

Kérjük, hogy időpont foglalásod előtt gondold át, melyik az az időpont, amikor biztosan meg tudsz jelenni! Ha mégis közbejönne valami, ne felejtsd el lemondani időpontodat - amennyiben lehetséges, legalább 2 munkanappal előtte. A felszabaduló helyeket a várakozó listán lévők így igénybe tudják venni. 
Időpontok
Minden héten kedd, szerda, csütörtök napokon 13:00 - 19:00 között.
Bővebb információ a -1 szinten található InfoPontnál!