hello 2022

Tavasz – a megújulás ideje

A tavasz a megújulás, a növekedés és a terjeszkedés ideje; érezzük a levegőben. Annak ellenére, hogy ezt bármikor megtehetnénk az év során, a természet újjászületése minket is jobban ösztönöz arra, hogy tavasszal mindent megújítsunk, átalakítsunk. Igaz ez a lelkünkre, a testünkre, a ruhatárunkra, az otthonunkra, környezetünkre. Ilyenkor a hosszú, szürke téli napok után megvan bennünk az az extra energia és összpontosítás, hogy fizikailag aktívak legyünk, cselekedjünk és változást hozzunk létre.  

Ez az időszak remek alkalom arra, hogy észrevegyük és kihasználjuk a rengeteg lehetőséget, amit az élet kínál, és ezúttal ne menjünk el mellettük, hanem kreatívan használjuk fel őket arra, hogy  teljesítményünket, jólétünket, boldogságunkat új szintre emeljük.

Ilyenkor tavasszal, amikor körülöttünk minden új életre kel, érezzük, hogy eljött az ideje annak, hogy elengedjünk minden feleslegessé vált régit, és helyet adjunk az újnak. 

Ez vonatkozhat a ruhatárunkra, a szokásainkra, ha az év elején még nem változtattunk, a hagyományos tavaszi nagytakarításra is, de vonatkozhat arra is, hogy elengedjük a régi haragokat, sértettségeket, amik visszatartanak bennünket attól, hogy megtaláljuk a belső békét és többet mosolyogjunk. Amikor úgy döntünk, hogy elengedjük a régit, helyet adunk az újnak, és megnyitjuk az ajtót a ránk váró végtelen lehetőség előtt. 

Szánjunk tehát időt arra, hogy elpakoljuk a téli holmikat, és felkészüljünk a melegebb időre. Egész télen be voltunk zárva, így nem csoda, hogy minket is, ahogy a bútorokat, kicsit belepett a por. Télen küzdünk, hogy életben tartsuk magunkban a motivációt, hogy haladjunk előre. Ilyenkor tavasszal, a felfrissülés idején ennek vége.

Poroljuk le a bútorokat, poroljuk le a lelkünket is. Tárjuk ki az ablakokat és a lelkünket, hogy a sötét, borús napok és gondolatok után a frissesség, vidámság, új remény beáramolhasson rajta. Hagyjuk, hogy újra átsöpörjenek rajtunk az ötletek, és vegyük sorra őket.

Szánjon rá időt, hogy felmérjük, mi működik és mi nem az életünkben, és miután ezt megtettük, engedjük el, cseréljük le azokat a szokásokat, amik már nem szolgálnak bennünket olyan szokásokra, amik támogatják önmagunk felfrissült változatát.

Körülöttünk minden újra dúdolni kezd az élettől. Virágok és növények nyílnak, a fák leveleket növesztenek, rovarok nyüzsögnek a levegőben, és újra érezhető az élet lüktetése. A tavasz egy olyan időszak, amikor elkezdjük jobban érezni magunkat, mikor a természettel együtt mi is feléledünk. Ledobjuk vastag ruháinkat, felfedezzük a színeket. Kimozdulunk, emberek közé megyünk, sportolunk vagy kirándulunk. Élvezzük, hogy újra süt a nap, hogy vége a bezártságnak.

Így hát, hello, Tavasz!

A felfrissülés időszakában is várunk szeretettel üzleteinkben. Ha úgy érzed rád fér a stílusváltás, ha szürkének érzed a ruhatárad és frissítenél, ha válogatnál az új tavaszi kollekciókból, vagy a bőrödre keresel valamit, hogy a napsütéssel együtt a bőröd is ragyoghasson, térj be hozzánk!

Használd vadonatúj appunkat, a PlazAPP-ot, hogy már indulás előtt tájékozódhass akcióinkról, újdonságainkról, kuponajánlatainkról, vagy csak arról, hány üzletben érdemes könnyű cipők, táskák után kutatnod.

Vagy csak kapd fel a kabátod és indulj el találomra. Keresgélj, inspirálódj választékunkban! Újulj meg velünk tavaszra!