TERET ADUNK

A NAGY ÉLMÉNYEKNEK

A legjobb nyári sminktrendek

Jó hír mindenkinek, végre berobbantak az igazi nyári, meleg napok. Most aztán a sminkben is szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és az arcunkra varázsolhatjuk 2022 trendi színeit – ha akarjuk. Eltűntek a hideg tónusú szemhéjfestékek és a bordó rúzsok – az idei nyár hangulata a pasztellszínekről, a ragyogó neonokról és a harmatosan kiemelt arccsontokról szól.

Persze aki a visszafogottabb stílust kedveli, annak sem kell félnie, számtalan szolíd, de csábító sminktrükk létezik a nyárra azoknak is, akik nem akarnak neonfényben tündökölni.

Kipirult, bronzos arc? Fluoreszkáló szemhéj? Idén nyáron semmi sem lehetetlen!

Harmatos vagy bronzos arcbőr – válaszd azt, amelyik igazán illik hozzád
Foghatsz egy könnyű BB alapozót, és egy kevés csillogást rávarázsolva harmatos lesz az arcbőröd, de választhatod a bronzot is alapszínednek, és kiemelheted vele barnaságod, ha ahhoz van kedved. Mindkét arcbőr hódít az idén.

A bronz bőrhöz bronz szemhéjfestéket és bronz ajkakat is varázsolhatsz magadnak. Párosíts egy csillogó réz szemhéjfestéket némi bronzosítóval és meleg, semleges rúzzsal, hogy megkapd a tökéletes nyári megjelenést. Nem igényel sok munkát, de mégis nagyszerű hangulatot kölcsönöz. 

Elkenődött vagy nagyon színes, neon szemceruza? Mindegyik hódít az idén!
Füstös szemre vágysz? Idén nyáron próbáld ki az elmosódott szemceruza-trendet, ami könnyedén elkészíthető, mivel a tökéletlenség a megjelenés része, így ha elrontod, az sem lesz feltűnő. Szükséged lesz a szokásos fekete szemceruzára, valamint egy rövid, sűrű szemhéjfesték ecsetre, amivel elsatírozhatod és lágyíthatod a vonalat felrajzolás után.

A fekete mellett a neon színű szemceruza lesz még nagy divatban. Ez a kincs önmagában is kitesz szinte egy teljes sminket, nincs szükség mellette szemhéjfestékre. Egy filchegyű folyékony szemceruza segít tiszta vonalat rajzolni, s máris vadító lesz a szemed.

Arany, csillogóan színes, minimalista – a szemhéjtrend idén bővelkedik variációkban
2022 nyarának legelbűvölőbb sminketrendje az arany szemhéjpúder. Semmi nem mutat olyan jól egy barna bőrön, mint az arany szemhéj az elmosódott szemceruzával. Ennek ellenére, aki mással próbálkozna, a csillogó zöld is jó ötlet lehet. Menta? Lime? Oliva? Sötétzöld? Még jó, hogy ezek mind slágerszínek, és remekül mutatnak – bármelyiket is választod.

Aki egyik vonallal sincs kibékülve, minimalista sminket is választhat. Ezt igazán egyszerű létrehozni – csak fogj egy szemceruzát a kedvenc színedben, és rajzolj egy kis háromszöget a szemed külső sarkába.

Extra bolyhos szemöldök – naná!
A bolyhos szemöldök éppen olyan jól néz ki a legcsillogóbb glam sminkkel, mint a legminimálisabb sminkkel. És hogy hogyan készüljön? Fogj egy kis szemöldökformázót, keféld fel a szemöldököd, hogy kiegyenesítsd és meghosszabbítsd a szálakat.

Vadító merész ajkak és csillogás – ez lesz a sláger idén
Nem, a merész ajaktrend nem tűnik el egyhamar. Az egyetlen dolog, ami változik? Amikor viseljük. A legfényesebb és legmerészebb színeket idén ne csak az első randevúhoz és a bulikhoz, hanem a hétköznapokon is bátran használd. Ha pedig nem vagy biztos abban, hogy melyik árnyalat áll a legjobban, először szűkítsd le bőröd tónusát, ami segít kiválasztani a melegebb vagy a hidegebb tónusú ajakfestéket.

A vadító mellett a fényes ajkak is hódítanak – fényes alatt nem a ragadós, hanem a friss, élénk szájfény értendő, ami lágy fényt kölcsönöz az ajkaknak.

Persze az idei nyárban az a legjobb, hogy mindent lehet. A vadító pirostól a neonszíneken át az egyszerű szájfényig te döntöd el, mi áll hozzád közel. Variáld bátran a színeket és ragyogd túl a napot!