TERET ADUNK

A NAGY ÉLMÉNYEKNEK

Öltözz az idei tavasz legtrendibb színeibe egyéniségedhez illően!

Csak kapkodjuk a fejünk, úgy berobbantak életünkbe a színek – és ez nem csak a természet színeire, a virágokra igaz. Az idei év a divatban is döbbenetes színkavalkádot hozott, trendi lett sok káprázatos, élénk szín, amik biztos, hogy kizárják az unalmat és a szürkeséget.

Míg télen általában a semleges és tompa tónus hódít, a tavasz egyértelműen a telített árnyalatokról szól. Frissesség, élénkség, vibráló elevenség, játékosság jellemzi a divatot ebben a szezonban, egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő árnyalatokat.

Lássuk, mely színek hódítanak idén:

Zöld, minden mennyiségben
A zöld még 2020-ban kezdte hódító útját, de élénksége, frissessége idén sem ment ki a divatból. Önmaga különböző árnyalataival vagy más színnel kombinálva, kiegészítővel vagy anélkül a zöld árnyalattal nem lehet baj.

A hideg kék és a meleg sárga szín közt található zöldet mindenki bátran hordhatja, a hideg színtípusú emberek (nyár és tél) inkább a kékesebb zöldeket válasszák, míg a meleg színtípushoz tartozók (tavasz, ősz) bátran viseljenek melegebb, sárgásabb zöldet.

Forró narancs újra előtérben
Felejtsük el a krémes árnyalatokat – 2022 tavasza/nyara  arról szól,  hogy kiválasszuk a legfényesebb narancsot, és bátran viseljük. Adhatunk hozzá egy kis kontrasztot, mondjuk kék táskával és klasszikus fekete szandállal, de a választás, hogy mivel kombináljuk, teljes egészében rajtunk áll.

És ne feledjük, vannak tévhitek, amiket öltözködésnél semmiképpen nem szabad figyelembe venni. Ilyen például, hogy a narancs nem hordható pirossal. Ez nem igaz! Ha valakinek ez az összeállítás tetszik, vegye bátran fel!

Égszínkékben is tündökölhetünk idén!
Energikus, ragyogó szín, ami kimondottan kedvelt, és szinte mindenkinek jól áll. A kék színű ruhák tökéletesen mutatnak magukban, de szerencsére bármivel kombinálhatók, még nagyon merész színekkel is. A kiegészítőkkel sem kell óvatoskodni – a kékhez bármi jól áll.

Ragyogó sárga, hogy napként ragyoghassunk
A 2022-es tavaszi/nyári trend tökéletesen megtestesíti a napfényes hangulatot, hiszen tarol a sárga szín. 2021-ben a vajszín és halványsárga volt a sikkes, de 2022-ben minden a klasszikus, szinte neonos napfényes árnyalatról szól, amit idén a szürkével tökéletesen kombinálhatunk. Az biztos, hogy ezt a színt bárhogy is viseljük, garantáltan feldobja a hangulatunkat.

A sárgát többnyire a tavasz színtípusú emberek szeretik, az ő bőrüket emeli ki legjobban, de a többiek se mellőzzék az idei év divatszínét.

És természetesen a rózsaszín – minden mennyiségben
A rózsaszín a nőiesség, a gyengédség és az empátia színe. Pink vagy lazac, barack vagy korall – mindegyik rózsaszín hódít az idén, bár természetesen az élénk rózsaszín árnyalatok a legideálisabbak tavasszal és nyáron, míg a visszafogott rózsaszín árnyalatok egész évben viselhetők.

Tavasszal minden az üdeségről, frissességről szól, ezt kell, hogy tükrözzék ruhatárunk darabjai is. Ne sajnáljuk az időt, ha vásárolni megyünk, a szemünk az üzletekben bátran keresse az élénk, friss, tavaszi színeket. Kék farmer mellé egy rózsaszín vagy napsárga felső remekül fog mutatni, és még egy rosszkedvű hétfőt is felvidíthat. A kiegészítők is legyenek változatos, vibráló színűek. Ne féljünk kitűnni – ehhez remek partnerek az idei év trendi színei.

Vásárlásra fel!