Időpont foglalás

Időpont foglalás

Felújítanád a komplett ruhatáradat, esetleg egy alkalmi összeállítást szeretnél?
Stylistjaink, akik üzleteink aktuális árukészletének avatott ismerői, minden esetben készséggel állnak rendelkezésedre. Garantálják, hogy mindig megtalálod a számodra legoptimálisabb megoldást úgy, hogy az előzetesen egyeztetett költséghatárt se léped át.
Vásárlási utalványod mellé most ingyenesen veheted igénybe stylist szolgáltatásunkat!
Ismerkedj meg részletesen personal shoppereinket az alábbi linken.

A Corvin Plaza ingyenes stylist szolgáltatására a rendelkezésre álló szabad időpontok erejéig tudunk lehetőséget biztosítani látogatóinknak. Jelentkezz mielőbb, mivel a szolgáltatást kizárólag előjegyzés alapján veheted igénybe! Előtte azonban kérünk, hogy gondold át azt, hogy melyik időpont az, amikor biztosan meg tudsz jelenni. Az időpont foglaláshoz kattints ide, vagy keresd fel a -1 szinten található Információs pultot, ahol szintén készséggel állnak rendelkezésedre.


Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érsz rá, akkor kérlek, mindenképpen mondd le a foglalásod azért, hogy helyetted más vásárlók is igénybe vehessék a felszabaduló időpontot! A lemondás pontos részleteit az alábbi linken találod!
Időpont lemondása


1.

5.000Ft-os csomag

5.000Ft értékű ajándékutalvány vásárlás esetén: 1 órás beszélgetésen/coachingon alapuló stílustanácsadás, ahol stylistjaink bemutatják a vendég alkatához, bőrszínéhez, hajszínéhez illő alap ruhadarabokat, tanácsod adnak öltözködés és smink terén.

Módosítás

2.

Újlaki Emőke

senior stylist

Emőke évtizedes tapasztalattal rendelkezik a divat világában, nem csupán stylist, hanem MDI divattervező, kirakatrendező és dekoratőr is egyben. Elsősorban a fiatalságát megőrizni kívánó korosztály számára ajánljuk segítségét, valamint mindazoknak, akik lakberendezési és dekorációs tanácsokra vágynak. Emőkéhez kedden tudsz jelentkezni.

Módosítás
3.
Időpont foglalás

4.
Személyes adatokIdőpont lemondás

Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érsz rá, akkor kérlek, mondd le a foglalásod azért, hogy helyetted más vásárlók is igénybe vehessék a szolgáltatást! A lemondás pontos részleteit az alábbi linken találod!
Időpont lemondás