Időpont foglalás

Időpont foglalás

Felújítanád a komplett ruhatáradat, esetleg egy alkalmi összeállítást szeretnél?
Stylistjaink, akik üzleteink aktuális árukészletének avatott ismerői, minden esetben készséggel állnak rendelkezésedre. Garantálják, hogy mindig megtalálod a számodra legoptimálisabb megoldást úgy, hogy az előzetesen egyeztetett költséghatárt se léped át.
Vásárlási utalványod mellé most ingyenesen veheted igénybe stylist szolgáltatásunkat!
Ismerkedj meg részletesen personal shoppereinket az alábbi linken.

A Corvin Plaza ingyenes stylist szolgáltatására a rendelkezésre álló szabad időpontok erejéig tudunk lehetőséget biztosítani látogatóinknak. Jelentkezz mielőbb, mivel a szolgáltatást kizárólag előjegyzés alapján veheted igénybe! Előtte azonban kérünk, hogy gondold át azt, hogy melyik időpont az, amikor biztosan meg tudsz jelenni. Az időpont foglaláshoz kattints ide, vagy keresd fel a -1 szinten található Információs pultot, ahol szintén készséggel állnak rendelkezésedre.


Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érsz rá, akkor kérlek, mindenképpen mondd le a foglalásod azért, hogy helyetted más vásárlók is igénybe vehessék a felszabaduló időpontot! A lemondás pontos részleteit az alábbi linken találod!
Időpont lemondása


1.

5.000Ft-os csomag

5.000Ft értékű ajándékutalvány vásárlás esetén: 1 órás beszélgetésen/coachingon alapuló stílustanácsadás, ahol stylistjaink bemutatják a vendég alkatához, bőrszínéhez, hajszínéhez illő alap ruhadarabokat, tanácsod adnak öltözködés és smink terén.

Módosítás

2.

Frank Patrícia

stylist, stílus-tanácsadó

Patrícia több mint 14 évet dolgozott az RTL Klub televíziós produkcióinak vezető stylistjaként, és egyúttal ő felelt a csatorna műsorvezetőinek, bemondóinak képernyős megjelenéséért is. Jelenleg is dolgozik népszerű kereskedelmi TV-csatornák stylist-jaként. Stílustanácsadóként és beauty coach-ként is rendkívül népszerű, valamint saját szervezésű megjelenés tréningjei - etikett és protokoll ismeretekkel kiegészítve - is rendkívül sikeresek, elsősorban a 30-as, 40-es korosztály körében. Patríciához csütörtökön tudsz jelentkezni.

Módosítás
3.
Időpont foglalás

4.
Személyes adatokIdőpont lemondás

Ha véletlenül közbejönne valami és mégsem érsz rá, akkor kérlek, mondd le a foglalásod azért, hogy helyetted más vásárlók is igénybe vehessék a szolgáltatást! A lemondás pontos részleteit az alábbi linken találod!
Időpont lemondás