Deichmann adatlap

Deichmann

Deichmann

Elérhetőségek
Telefon
06/30/738-06-68
Web
www.deichmann.com
-1. szint
Szolgáltatások
  • Bankkártya-elfogadóhely
  • Vásárlási utalványt elfogadó üzlet
  • Állatbarát üzlet
Nyitva tartás
Nyitva tartás
Hétfő - Szombat
09:00 - 21:00
Vasárnap
10:00 - 19:00
A német esseni székhelyű, 1913-ban alapított, Deichmann csoport már a kezdetektől 100%-os családi tulajdonban van. A vállalat Európában piacvezető a cipőkiskereskedelmi piacon és világszerte több, mint 30.000 munkatársat foglalkoztat.

Deichmann név alatt vannak üzletei Németországban, Ausztriában,  Bulgáriában, Csehországban, Dániában,  Horvátországban, Lengyelországban, Litvániában, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Olaszországban, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Portugáliában, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Törökországban és Oroszországban. De gyakran már meglévő üzletláncokat (hasonló családi vállalatokat) is átvesz, és ezeket eredeti nevük alatt vezeti tovább. Ezért nem ugyanaz a neve minden üzletnek a Deichmann csoportban, mint például a Dosenbach és az Ochsner Svájcban vagy a van Haaren Hollandiában és Rack Room Shoes/Off Brodway az USA-ban. 

Elfogadott fizetési eszközök:

Bankkártya típusok: Visa / Mastercard / Maestro 
Utalványok/papípalapú: 
- Edenred (Ajándékutalvány, Beiskolázási utalvány)
- Posta paletta (Ajándékutalvány, Iskola utalvány)
- Erzsébet utalvány (Ajándék Erzsébet-utalvány, Gyermekvédelmi utalvány, Iskola Erzsébet-utalvány, Ruházati Erzsébet utalvány) – 2019.12.31-ig
Utalványok/kártya alapú: 
- Edenred (Ajándékkártya - Arany kártya, Ezüst kártya, Ajándék és bevásárló kártya, Beiskolázási kártya

Saját szolgáltatások:
- Hazaszállítás
- Click&Collect
Térkép