Mit szólnál egy édes kísértéshez? Megérkezett az a à table! desszertkollekciója! 🍰
Az à table! csapata heteket töltött a lekvárok, gyümölcs és csokoládékrémek kikísérletezésével, hogy minél élénkebb, minél gyümölcsösebb sütemények kerüljenek a pultokba. 🍓
Ízelítőül íme néhány finomság:
- à table! Chocolat Cake (Lágy, kakaós piskóta rétegek, ropogóspralinéval,étcsokoládé ganache-al és étcsokoládé moussz-al)
- Tarte Salted Caramel (Mandulás linzertészta, tengeri sós karamell réteg,lágy dulcey csokoládérkém)
- Tarte Framboise (Mandulás linzertészta, mandulakrém, málnazselé,ropogós mandulakeksz réteg és fehércsokoládékrém)
- Eclair Vanille (Madagaszkári vaníliából készült krémmel)
- Eclair Pistache & Griotte (Szicíliai olajos pisztáciakrém és fanyarmeggylekvár)
- Eclair Chocolat – Tonka (Étcsokoládékrém tonkababbal fűszerezve)
- Tapioca pomme de coco (Üveges. Kókuszos tápiókapuding, zöld almalekvár, kókusz mousse és roppanós keksz réteg. A mentes, de nyomokban glutént tartalmazhat).
A képek magukért beszélnek, ejtsd útba az @a table! boulangerie -patisserie-t hazafelé! 😉