Akcióink

BE YOUR OWN DENIM: HOUSE SS22

BE YOUR OWN DENIM: HOUSE SS22

Akcióink

BE YOUR OWN DENIM: HOUSE SS22

BE YOUR OWN DENIM: HOUSE SS22

Mindannyian szeretjük a farmert és úgy hordjuk, ahogy nekünk tetszik. A House legújabb kampányában megmutatjuk, hogy tucatnyi módon kifejezheted magad farmeren keresztül!

A House SS22-es farmer kampányának mottója „BE YOUR OWN DENIM”. Mindenki egyéni módon viszonyul a farmerhoz; a kampány pedig arra inspirál, hogy hozz létre olyan farmer outfiteket, amik leginkább megfelelnek a személyiségednek vagy a napi hangulatodnak. A farmer univerzális eszköz, a stílusunk kifejezésében – és ez az eszköz mindenkinél működik!

Rengeteg variációt kínál a márka, a farmer total look-tól és a bézstől a zöld intenzív árnyalatain át az őrült virágos vagy hullámos mintás és a patchwork kombinációkig. Megjelennek a farmer klasszikusai és a szezonok óta népszerű szabások is – a női széles szárú nadrágokat, a trapéz, a mom jeans vagy a culotte és férfi répa és dad farmerek mellett farmeringeket és dzsekik különböző árnyalatai.

Tökéletes outfitet állíthatsz össze akár egy energikus és magabiztos személyiség vagy, aki szeret kísérletezni a divattal, akár visszahúzódóbb, aki az időtlen szabásokat kedveli semleges alapdarabokkal kombinálni.

Válassz olyan színt, fazont és mintát, ami leginkább tükrözi a személyiséged – és BE YOUR OWN DENIM!

 

Lookbook: https://www.housebrand.com/ho/en/lookbook/denim-days-ss22

Video: https://www.youtube.com/watch?v=tCXMzVJuD6c

C&A_70%_akcio Corvin Plaza
C&A_70%_akcio Corvin Plaza