Akcióink

BioTechUSA: EAA Zero italpor akció

BioTechUSA: EAA Zero italpor akció

Keresd 05.16-31. között 5 620 Forintos akciós áron az EAA Zero 350g ízesített aminosav komplex italport, közel 1:1 arányú BCAA és glutamin tartalommal, cukormentesen a BioTechUSA szaküzletben.

* Az akciós ár 22024.05.16-31. között a készlet erejéig érvényes minden ízesítésű EAA Zero 350g termékre a BioTechUSA üzletekben és a BioTechUSA webshopon. A termékek csomagolásban, színben, ízben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A törzsvásárlói kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl. Az alma, ananász-mangó, görögdinnye, kék szőlő, kiwi-lime, narancs-mangó ízesítés tartazint és/vagy alluravörös AC-t tartalmaz, ami a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvassa el a termékek címkéjén, vagy a www.biotechusa.hu termékoldalán lévő információt és figyelmeztetéseket!

*A törzsvásárlói program részletes szabályai a https://shop.biotechusa.hu/account/register oldalon találhatóak.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza