Akcióink

Scitec Nutrition: Myo Max

Scitec Nutrition: Myo Max

Keresd 09.01-30. között 20 390 Ft-os áron a Myomax Hardcore étrendkiegészítő italport a CORVIN PLAZABAN található Scitec Nutrition üzletben.

Az akció kizárólag 2023. szeptember 1-30. között, a készlet erejéig vehető igénybe a Scitec Nutrition oldalon és a Scitec Nutrition szaküzletekben. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. Áraink fogyasztói árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák. A MyoMax Hardcore étrendkiegészítőnek minősül. Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termékek csomagolásban, színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni! Vásárláskor és a fogyasztás megkezdése előtt minden esetben olvasd el a termékek címkéjén, vagy a www.scitec.hu termékoldalán lévő információkat és figyelmeztetéseket!

Az akció kizárólag a hűségprogramba regisztrált felhasználók számára érhető el.

*A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez. A Scitec Nutrition MRP termékeire vonatkozó elmúlt 1 éves fogyasztói adatok alapján.

**A hűségprogram részletes szabályai a https://scitec.hu/husegpontok-a4671 oldalon találhatóak.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza