Aktualitás

a’table: Süteménnyel a reményért

a’table: Süteménnyel a reményért

a’table: Süteménnyel a reményért

Leukémiás gyerekek gyógyítását támogatja a francia pékség

Tíz éve muködik Budapesten az à table! francia pékség. A Remény Alapítvánnyal és a Wolt ételfutárral közös „Süteménnyel a reményért” akciójában a cég minimum egymillió forintot adományoz a leukémiás
gyerekek gyógyítására.

Exkluzív cukrászati válogatással ünnepli tizedik születésnapját a Budapesten már 13 üzlettel rendelkezo à table! francia pékség, süteményezo és reggelizo. A Paris Brest süteménykollekció november 1-e és 30-a között vásárolható meg az à table! üzleteiben vagy rendelheto házhoz a Wolton keresztül. A pékség minden eladott doboz után 500 forintot adományoz a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak; a befolyt pénzbol a szervezet a Dél-Pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Gyermekhematológiai és Ossejt-transzplantációs Osztálya számára egy korszeru készüléket vásárol. A berendezés évente több leukémiával küzdo kis beteg gyógyulásához járulhat hozzá.

A készülék megvételéhez egymillió forintra van szükség, ehhez járulnak hozzá az à table! vevoi vásárlásukkal.

„Eredeti francia alapanyagokból készülo kenyereinket és süteményeinket nagyon sokan megszerették, nevünk a francia pékáru és cukrászat, valamint a kiadós francia reggelik szinonimájává vált Budapesten — mondja Hajdu Péter, az à table! alapító tulajdonosa. A születésnapi akcióval egyszerre kedveskedünk vásárlóinknak, és teszünk velük együtt azokért, akiket a legjobban szeretünk, és akik a leginkább rászorulnak: a beteg gyerekekért.”

A Paris Best válogatást Szucs Árpád cukrászséf erre az alkalomra komponált, csak most kapható édességei alkotják.

A Remény Alapítvány 1999 óta támogatja a leukémiás és daganatos betegséggel küzdo gyermekek gyógyítását Magyarországon. Az 1%-os adófelajánlásokból befolyó pénzbol évi 100–150 beteg gyermeket és családjukat segélyezi; eddig összesen több mint 1800 családot támogatott 500-nál is több hazai településen. A szervezet minden olyan magyarországi egészségügyi centrummal kapcsolatban áll, ahol leukémiás és daganatos gyermekeket gyógyítanak.

A Wolt a „Süteménnyel a reményért” akció idoszakában a válogatást kiemelt ajánlatai között szerepelteti.

A Paris Best válogatás

C&A_70%_akcio Corvin Plaza