Aktualitás

Ismét a csillagok alatt mozizhatunk a Corvin Plaza tetején

Ismét a csillagok alatt mozizhatunk a Corvin Plaza tetején

El tudsz képzelni jobb nyáresti programot, mint egy jó kis szabadtéri mozizás? A KULTIK Terasz idén, június 14-től várja a szabad ég alatt mozizni vágyókat.

A kutyabarát moziban ezúttal is nyugágyakról, babzsák fotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt. Minden este 21 órától ülhetünk be hozzájuk egy jó filmre, hiszen már az első héten olyan klasszikusokkal indítunk, mint a Top Gun és a Top Gun Maverick. Ám nem ez lesz a nyár egyetlen fénypontja: idén többek közt a Harry Potter sorozatot is levetítjük.

A KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítjük a legfrissebb premierfilmeket is. Válogatni lehet majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

Emellett pedig a terasz nyáron a filmfesztiváloknak, közönségtalálkozóknak és zenei különlegességeknek is otthont ad majd. Hogy mikor éppen mi zajlik, azt a KULTIK Terasz Facebookján lehet nyomon követni.

A technikának hála a szabadban is kifogástalan a moziélmény

Mi a helyzet azokkal, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget

kedvelik? Nekik sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a

teraszon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák

vetítőtermeiben.

A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt. A hűvösebb estéken pedig magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha meleg takarókat is.

C&A_70%_akcio Corvin Plaza