2018-AS NYÁRI CIPŐMUSTRA

júl 4, 2018 | Blog, Fashion

Aki ismer, tudja, hogy igazi cipő fetisiszta lévén, mennyire hiszek a karakteres lábbelik varázslatos erejében… Le sem merem írni, hány pár boldog tulajdonosa vagyok!😂

Emlékeztek még, amikor Carry a Vogue szerkesztőségében beszabadul a stylist szobába? Hiába egy számmal kisebb rá a “Love at first sight” cipellő, egy pillanatig nem izgatja magát ezen.😂 Ennél a jelenetnél akkoriban magamra ismertem😉😂. Azóta persze sokkal kényelmesebb lettem, de markáns véleményem nem változott a cipő domináns szerepéről a megjelenés tekintetében.

Igen, hölgyeim, sokszor sok helyen elmondtam már azt, hogy milyen stílusú lesz az outfited, azt jórészt a hozzá választott cipő határozza meg. Ugyanaz a szett teljesen mást sugall viselőjéről ha tűsarkúval és mást, ha pl. bakanccsal, vagy éppen egy slipponnal párosítjuk.
Ügyfeleimet gyakran kérem arra, hogy képzeljék el magukat egy sima farmer nadrágban, akár egy basic fehér pólóval, vagy blúzzal. Ezt a szettet próbálják fel többféle stílusú cipővel, legyen az balerina cipő, Birkenstock, Converse, Martens, platform, tűsarkú… ugye mennyire más mindegyikben az összhatás? Pedig az alapdarabok nem változtak!😉

Idén nyáron tobzódhatunk a szegecses és színes szőrös papucsokban. A szegeccsel elfogult vagyok, de bevallom a szőrrel nem tudok mit kezdeni. Igazából értelmezni sem vagyok képes ezt a trendet, mert papucsot nyilván akkor vesz az ember, ha meleg van, ilyenkor viszont legkevésbé komfortos egy szőrpamacs, ami persze érintkezik a csupasz bőrrel, nincs igazam?


A Birkenstock műanyag változatáért viszont oda vagyok, szuper kényelmes, nem izzad bele a láb, az egész nincs több mint 2 dkg. Én például tavaly a csajos barcelonai kiruccanásunkat végigtoltam benne. Ez nem kis dolog, hiszen napi 8-12 órát sétáltunk, jártuk a várost. A többieknek mind fájt a lábuk, feltörte a cipő, én meg lebegtem…👌A lényeg, hogy talán nem a legcsinosabb darab, de elképesztő nagy szolgálatot tett nekem, és egy életre levett a lábamról.

Az alapgardróbból nem hiányozhat egy fehér tornacipő, én általában vagy a Converse -t, vagy a Superstart szoktam javasolni.

Szandál kérdésben megoszlanak a vélemények, vannak, akik rajonganak a lábujjközi változatokért és sokaknak annyira kényelmetlen, hogy fel sem merülhet, még ötletként sem.

Azt gondolom, a fentiek tükrében, hogy tényleg sokkal érdemesebb 1-1 pár karakteres darabba beruházni, mint több jellegtelen, semmilyent begyűjteni. (Persze ez a tétel nem érvényes az egy szezonra szóló vietnami papucsokra!)
Választék az bőven van, a határokat a fejünkben érdemes feszegetni. Jó ötlet inspirációs oldalakat nézegetni, és azokon a cipőkre is fókuszálni!

Patri

GYÖNGYÖS FEKETE PAPUCS – KITTEN – OFFICE SHOES (ár kérésre az üzletben)

FEKETE FRÖCCSÖNTÖTT – BIRKENSTOCK – OFFICE SHOES 9990.-

TÜRKIZ FLIP-FLOP – IPANEMA – CCC 4890.-

PARAFA TALPÚ PAPUCS – CCC 5690.-

DRAPP FLIP-FLOP – MOHITO 4595.-

RÓZSASZÍN SZŐRÖS PAPUCS – RESERVED 3995.-

FEKETE VIRÁGMINTÁS PAPUCSCIPŐ – CCC 6490.-

—–

FEKETE FŰZŐS SLIPON – RESERVED 9995.-

FEHÉR CONVERSE – OFFICE SHOES (ár kérésre az üzletben)

HÁNCS TALPÚ PASZTEL CIPŐ – MOHITO 5995.-

FEKETE BALERINA – MOHITO

RÓSZASZÍN FŰZŐS CIPŐ – MOHITO