A 30 AZ ÚJ 20!

ápr 24, 2018 | Blog, Beauty

Sziasztok!

Ahogy már Patri is írta korábban, lehetőségünk volt egy-egy kombinált arckezelési csomag kipróbálására az Oriflame jóvoltából. Mivel mindhárman más korosztályt képviselünk a csapatból, így evidens volt, hogy én a célzottan harminc pluszos nőknek való csomagot fogom kapni. Lelkesen le is osztottuk a pakkokat és csak a bőrdiagnosztikai tesztelés után jött a pánik – jó, valójában csak én pánikoltam, és nem, nem azért, mert kiderült volna, hogy öregebb vagyok 😛 -, viszont az igen, hogy a megfelelő arckrém kiválasztásánál egyáltalán nem elég szimplán a kor meghatározása.

Sőt, valójában nem is az számít igazán, hanem a bőrtípus, ami lehet zsíros, száraz, vagy kombinált. Rólam kiderült, hogy nagyon száraz vagyok, úgyhogy hiába „zsenge” korom, nekem bizony egy másik termékcsaládot kell használnom, ha valóban hatásos eredményt szeretnék elérni.

Szerencsére az Oriflame csapata nagyon rugalmas volt, és kaphattam egy, a célnak megfelelő csomagot, ez viszont egyúttal azt is jelenti, hogy az én tesztelésemhez szánt fotók másik terméket mutatnak, mint amit végül használtam.  Nézzétek el nekem, de hát nem is tudnék elég hiteles lenni, ha nem a valódit mondanám, hanem csak beszélnék a levegőbe. Szóval az első, koromnak megfelelő választás ez volt:

Majd végül az Ecollagen családot tesztelem, ami pedig ez:

Amúgy szerintem ez például egyáltalán nem gond, mert én is inkább azt hittem, hogy arcápoló választásakor már muszáj azt néznem, hogy milyen szám szerepel a dobozon, holott nem is elsődleges tényező.

Lássuk a nyuszit a kalapban! Bevallom, ritkán ragadtattam magam olyasmire, hogy hetekig szigorúan betartsam egy hatlépéses arcápolás minden egyes etapját, reggel és este is, vagy akár csak egyszer a nap folyamán. De annyira kíváncsi voltam rá, hogy mit tudhat egy ilyen család, ami ennyire fel van építve, hogy szigorúan szántam időt a rutinomra. Az Oriflame NovAge családja kifejezetten a bőröregedés hatásait hivatott kezelni, nagyon kíméletes, célzott módon.

Az arctisztító alap, ez a pumpás tubusban található, kicsit géles, zselés állagú krém, amit a száraz, sminkelt bőrre felvittem és elkezdtem habosítani. Miután alaposan átmentem az egész arcomon vízzel, vattapamaccsal könnyedén eltávolítottam, majd jöhetett a tonizálás. Ezt esténként végeztem, főleg fürdés előtt, és mivel az éjszakai krémet a legvégére hagytam, így eltelt egy kis idő a két lépés között. Azt vettem észre, hogy a tisztítást követően kiszáradt a bőröm, feszült, ami nem egy kellemes érzés. Ezt a szárazságot hivatott lágyítani a szérum, amit egyébként is imádok, rólam ezt talán már lehet tudni. Annyira isteni illata van ennek a szérumnak!!!!

Komolyan mondom, már csak azért is vágytam bekenni vele az arcomat, hogy az illatát érezhessem, ami nem édes, nem erőteljes, hanem egy kellemes virágos bázis, leheletnyi púder illattal. Zseniális!

Ez a szérum bőven a zuhanyzás alatt be tudott szívódni a bőrömbe, ami már ettől sokkal jobban érezte magát, utána pedig felvittem a szemkörnyéki részre szánt krémet, majd az éjszakai arcápolót, ami sokkal dúsabb krém, mint nappali társa, mégsem éreztem tőle nehéznek a bőrömet.

Esküszöm, hogy próbáltam keresni valami olyan tényezőt, amire azt mondanám, hogy nem az igazi, de az enyhe szárazságon kívül, amit azonnal tudtam kezelni, semmit sem tapasztaltam. Persze a ráncok kisimulását senki se várja rögtön, még akkor se, ha az első használat után másnap én is el akartam hinni, hogy amit látok a tükörben az már az azonnali fiatalság. 🙂 Eltelt másfél-két hét, mire alaposan fel tudtam mérni, hogy a bőröm ruganyosabb, puhább lett. Nem tűntek el a ráncaim, sokkal inkább azt mondanám, hogy teltebb lett a bőröm, ami okozhatja azt az érzetet, hogy egyúttal ki is simult. Sokkal kevésbé viseli meg egy egész napos smink rengeteg mondjuk egy-egy forgatási napon, már nem olyan pikkelyes a bőröm, ha lemosom a vakolatot, vagyis szerintem jóval ellenállóbb lett a bőröm.

Szóval, drága száraz bőrű, harmincas nőtársaim, ha szeretnétek kipróbálni, én csak ajánlani tudom. De előtte biztos, ami tuti, érdemes ellátogatni egy ingyenes bőrdiagnosztikára, hogy rólatok is kiderüljön, nem is vagytok harmincasok….:P na, jó, hogy kiderüljön, milyen bőrtípusba tartoztok!

Puszi,

Anita

A BŐRDIAGNOSZTIKAI TESZTET ÉS A NOVAGE TERMÉKCSALÁDOT MEGTALÁLOD AZ ORIFLAME ÜZLETÉBEN. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A LEHETŐSÉGET!