A CSIPKE KATONAI SZOLGÁLATA

júl 18, 2019 | Blog, Fashion

Kitartóan tartja magát a csipke-láz. Tény. Sokan alapvetően kizárólag romantikus, alkalmi viseletként tekintenek rá, pedig ennél jóval több van benne. Persze nem a “nagyon szexi vagyok, mindent kirakok” outfitekre gondolok most. Sokkal inkább arra, hogy a stílusok mixelésével elképesztően izgalmas összeállításokat tudunk kreálni, amihez ez a poszt ad egy kis inspirációt. Főleg, hogy most a leárazások sűrűjében igazán baráti áron tudunk be szerezni 1-1 valóban hasznos darabot.

Tudjátok, nem vagyok egy igazán nőcis, törékeny alkat, ezért én ezt a nagyon szép csipke blúzt egy oldalzsebes, katonai nadrágra hajazó, alapvetően sportos darabbal párosítottam. A fekete-fehér örök eleganciája meg is adta a szett alaphangját, de én nagyon szeretem ezeket a színeket barnával párosítani. Találtam hozzá egy nem túl kecses, ám annál kényelmesebb papucsot, illetve egy igazán jól pakolható táskát. Imádom a sapkákat, kalapokat, ezért természetesen nem maradhatott el a fejfedő sem.

Mindig izgalmas különböző textúrájú, stílusú anyagokat egymással párosítani, gondoljatok csak a csipke – bőr, csipke – farmer kombinációkra. A tanácsadások során is mindig azt javaslom az ügyfeleknek, próbáljanak elrugaszkodni kicsit a megszokottól, hiszen néha az első blikkre, látszólag nem oda illő darabok tudják igazán megadni egy-egy szett sava-borsát.

Kellemes shoppingolást a leárazásokon, igyekezzetek a klasszikus darabokat ilyenkor beszerezni. Ha elakadtok a Corvin pláza stylistjai szívesen állnak rendelkezésetekre, hogy igazán kihasználható darabokat vegyetek!

Patri

CSIPKE FELSŐ – ár kérésre az üzletben Reserved

NADRÁG – ár kérésre az üzletben Reserved

TÁSKA – RESERVED 3995.-

PAPUCS – RESERVED 1995.-