A FARMER ÖRÖK RAGYOGÁSA

febr 26, 2020 | Blog, Fashion

Leárazások, pöttyös, metál és élénk darabok között tudunk nézelődni a boltok polcain, akik sorra csepegtetik nekünk a tavaszi szezon hírnökeit, miközben csendben meghúzódva, de visszakacsint ránk egy örök sláger, a farmer. Már-már feltűnően hallgatag, ha belegondolunk milyen hangos tud lenni néhány extrém újítás, kimagasló trenddiktátor, a maga idejében. A bársony, a kord, az állatminta, a neon színek. Egyikük se hagyta, hogy észrevétlen elsétáljunk mellette, míg a szezon klasszikus darabjai szemérmesen a háttérbe húzódnak. Valószínűleg azért, mert a farmer annyira örök, hogy kellő magabiztossággal tudja elfoglalni a helyét a polcokon, nincs szüksége feltűnő hírverésre.

Éppen ezért, mi most neki szentelünk figyelmet, mert ha tüzetesebben megnézitek, látszik, hogy kérlelhetetlenül felütötte a fejét egy újabb vonal, ami a farmer örök létét hivatott erősíteni. A maxi ruhák ott lógnak a Reserved, a Mohito, a House, vagy akár a Camaieu vállfáin és csak arra várnak, hogy belebújjatok és magatokkal vigyétek őket. Tökéletes darab az egyre melegedő időben, ami ráadásul praktikusan többféle módon viselhető.

A mai anyagban is ezt szerettük volna megmutatni nektek. Egyrészt itt van a maxi ruha „kabát” jellege, hiszen a végig gombos dresszt hanyag eleganciával úgy is viselheted, mintha csak egy könnyed ballon lenne rajtad. Aláöltözetnek egy kényelmes nadrág, testhezálló felső bőven megteszi. Ugyanakkor akár ezzel az összeállítással tunikaként is funkcionálhat, ha összezárod a ruhát. Egy másik megoldás, ha az egyberészes farmerruha stílusát megtöröd és ketté bontod, pont úgy, mintha egy szoknya és farmering lenne rajtad. Ha pulcsit kapsz felülre, akkor épp ezt a hatást érheted el vele.

Kiegészítőként látványos ékszert gondoltunk ki nektek, amivel a monotonitást igyekeztünk ellensúlyozni, így kapott helyett a nagy gyöngyökből álló dupla nyaklánc. És persze az se mindegy, hogy a sportos, vagy nőies oldaladat szeretnéd-e jobban hangsúlyozni. Ezt pedig egy menő edzőcipő, vagy hosszúszúrú csizma, esetleg magas sarkú kíséretében teheted meg.

Mindannyian tudjuk, hogy a farmer 150 éve bérelt hellyel rendelkezik a gardróbokban, és még mindig van egy-két klasszikus darab, amivel felpörgethetjük a megszokott ruhatárat.

Járjatok hát nyitott szemmel!

Anita

FARMERRUHA – RESERVED 12 995.-

FARMER NADRÁG – RESERVED 7995.-

PULCSI – ORSAY 6995.-

EDZŐCIPŐ – RESERVED 9995.-

NYAKLÁNCOK – BIJOU BRIGITTE 2490.- / 3490.-

CSIZMA ÉS TOP – SAJÁT