A KOCKA EL VAN VETVE

okt 22, 2019 | Blog, Fashion

Senki nem lepődik meg, azt hiszem, az őszi kabát felhozatalt böngészve, hogy a kockás megint , vagy ahogy tetszik, még mindig divat. Lehet legjobb lenne deklarálni, hogy igazából a kockásat sosem lesz kínos viselni.

De még az általánosításon túl is, a fekete-fehér kockás külön kategória. Mondjuk azt: klasszikus. Fazonok, szabásvonalak persze változnak szezonról szezonra, de maga a minta örök. Ezzel az alapvetéssel keresetem átmeneti kabátot a fotózásra.

Mindig azt mondom, semmi baj azzal, ha fast fashion üzletekben vásárolunk, úgyis attól lesz egy ruhadarab egyedi, hogy a saját képünkre formáljuk, a saját stílusunkban viseljük.

A képen az outfitet nem variáltam túl, egy all black szetthez -extra bő szárú nadrág és egy karcsúsított fekete blúz -, vettem fel. Zárójelben jegyzem meg, idén ősszel megint menő a bő szabásvonal nadrágszárakban, ami teret ad a változatosabb sziluetteknek, és végre véget vet a superslim egyeduralkodásának. A fekete – fehér monotonitását a meglepő szabásvonalon túl, mustársárga sapkával és táskával törtem meg. Tudom egy ilyen szett némiképp megosztó, de el kell mondjam, elképesztően kényelmes, és a tornacipővel egy, az én stilusomhoz nagyon közel álló outfitet sikerült kreálni.

A lényeg, hogy bátran merjünk kísérletezni, fazonokkal, színekkel, hiszen a divat végül is önmagunk kifejezése. Nem igaz?

Patri

KOCKÁS KABÁT – RESERVED 19 995.-

TÁSKA – RESERVED 3995.-

SAPKA – RESERVED 2995.-