A NYÁR UTÓVIRÁGZÁSA – ESCADA MIAMI BLOSSOM

szept 18, 2019 | Blog, Beauty

Amikor egy nő parfümöt vált, azt a legtöbb esetben hosszas tanakodás előzi meg, hiszen nagyon nehéz váltani a már bevált megszokottól, amit hosszú ideje használunk, és kicsit már a “védjegyünkké” is vált.


Nekem alapjáraton van egy jól megszokott téli illatom, ami nehezebb, fűszeresebb, kicsit talán elegánsabb is, és egy nyári, ami sokkal könnyedebb, kicsit citrusosabb, friss illat, de sokszor előfordul az is, hogy nyáron egyszerűen csak testpermetet használok.


Amikor megkaptam az Escada Miami blossom parfümöt, első blikkre picit talán egy fokkal édesebb illatnak érzetem, mint amit megszoktam. Kíváncsi voltam, a barátomnak feltűnik-e a változás, hiszen tudjátok, a legtöbb férfinak az sem tűnik fel, ha hajszínt váltunk, vagy más formája lesz a szemöldökünknek…. de csodák csodája, Dani azonnal megjegyezte, hogy valami furcsa rajtam, szimatolt egy kicsit a levegőben, és rögtön azt kérdezte, mi ez az új illat rajtam, mert neki nagyon bejön….érdekes, nem?


Így már rögtön más volt a gyerek fekvése, ezért elkezdtem tudatosan figyelni az illatot magamon.

Tények: bár édeskés, határozottan gyümölcsös, mégsem nehéz, vagy fullasztó. Az illat szívjegyei között a zamatos ananász dominál. Kifejezetten sokszínű illat, és nem tudom miért, de nekem vidámságot áraszt.
Az Escada különlegessége abban rejlik, hogy parfümjei mindig egy szezonra szólnak, mégis, a limitált kiadásban kapható darabokat a legnépszerűbb illatok között jegyzik.


Ez a nyár számomra nagyon izgalmas, mozgalmas, vidám volt, és ez a parfüm határozottan jó választásnak bizonyult, mert egy az egyben kifejezte az én nyári állapotomat…Kiváncsi vagyok az ősz is tartogat-e nekem hasonlóan meglepő újdonságot…

Patri

AZ ESCADA MIAMI BLOSSOM PARFÜMÖT MEGTALÁLJÁTOK A CORVIN PLAZA MÜLLER DROGÉRIÁJÁBAN.