A RUHA, AMI MINDENKINEK JÓL ÁLL

szept 9, 2020 | Blog, Fashion

Vannak azok a ruha típusok, amiket a legtöbb testalkatra javasolni szoktak a stílustanácsadók. Az átlapolós fazonok is ezek közé tartoznak. De miért is?

Vegyük sorjában:

1. Van melled, de nem szeretnéd direktbe kitenni. Ez a fazon indirekt módon adja – az átlapolás által – a szép dekoltázst.

2. Nincs derekad, de szereted a ruhákat. Miután hangsúlyozza a kebleket, egyértelműen vékonyabbnak mutatja az alatta levő részeket. Különösen igaz ez akkor, ha még egy kis pocakot is szeretnél rejtegetni. Nekem most pont ez a legaktuálisabb problémám, hiszen még nem sikerült teljesen visszafogynom a szülés után.

3. Visszaadja a klasszikus homokóra fazont, ezért azoknak is ajánlott, akiknek csípő, vagy fenéktájéki problémái vannak. 🙂

Néhány szó a virágmintáról: szeretjük vagy sem, ez a motívum soha sem fog kikopni a trendekből, főleg a melegebb évszakokban. Elsősorban persze a tavasz típusú hölgyeknek áll jól, de jól megválasztott színekben bárki bátran viselhet virágos szettet.

Nézzük meg az alkati sajátosságokat, kinek mit ajánlatos figyelembe venni a ruha kiválasztásakor:

1. Homokóra alkatúak. Nektek állnak vitathatatlanul a legjobban a virágok, mert kihangsúlyozzák az idomokat.

2. Alma alkatúaknak nem a legjobb választás, mert kerekebbnek mutatja viselőjét, főleg ahol a legerősebb, hastájékon. Na ilyenkor forduljunk az átlapolós szabásvonal fele, ha nem szeretnénk a virágról lemondani.

3. Körték elsősorban felsőtesten erőltessék ezt a motívumot, amennyiben lehetséges.

4. A fordított háromszögek az előzővel pont ellentétesen, alul hordják a virágos ruhát, hiszen ki kell egyensúlyozni az arányokat.

5. Négyszögletes formájú csajoknak segít lágyabbá, kerekebbé tenni a szögletes idomokat. De igyekezzenek ne szűk fazonú ruhát választani.

6. A gyémánt alkatú lányok, miután náluk kifejezetten hiányoznak a kerek formák, ők bátran hordják a mintát!

Ne feledjétek , az öltözködés az önkifejezés egyik formája, legyetek kreatívak, ha bizonytalanok vagytok, kérjétek szakértő segítségét!

Patri

VIRÁGOS RUHA – RESERVED

CIPŐ – MOHITO