ADJ ESÉLYT AZ NEON SZÍNEKNEK! ÚGY, HOGY KÖZBEN A MEGFELELŐ TESTRÉSZT HANGSÚLYOZOD

aug 23, 2019 | Blog, Fashion

Bevallom őszintén, nem rajongok túlzottan a 80-as években nagyot futott, és idén visszatérő UV színekért. Mármint ruhákban…. mégis, az árleszállítások alkalmával úgy döntöttünk, adunk egy esélyt, hogyan fest ez ma... egy világító pink szoknyához kerestem hozzá illő darabokat, mind stílusban mind színben. Emlékeimben a “túl sok “jelzőtábla villant fel, ezen egyszerű oknál fogva inkább a fekete-fehér alapszínek mellett döntöttem.

Fixa ideálom, ha az ember felvesz egy nagyon feltűnő darabot, azt lehetőség szerint ne fokozza tovább, inkább finomítson rajta, próbálja az outfitet minél természetesebbé tenni. Ezért gondoltam, hogy a legjobb választás egy egyszerű fehér atléta, és egy fekete kapucnis sportos pulcsi lesz. A szűk ceruzaszoknya inkább a nőies vonalra hajaz, és mivel szeretem a kontrasztot , számomra evidens volt, hogy sportos összhatás felé viszem el az összeállítást. Ugye tudjuk, hogyha alul szűk ruhadarabot viselünk, szerencsésebb hozzá egy felül lazább esésű szabásvonal. A kényelem is a hordahatóság fő szempontja, ezért a tűsarok helyett inkább egy sneakert húztam fel hozzá, és már kész is a mindennapi életben is viselhető, de akár egy fesztiválra, koncertre, rohangálós hétköznapokra alkalmas szett.

Természetesen embere válogatja, kinek mi a célja a megjelenésével, de ne feledjük el, már az első pillanatban kommunikálunk magunkról az öltözködésünkel, és ehhez még csak meg sem kell szólalnunk. Egy feltűnő darabhoz nem árt, hogy az adott testtájékon rendben legyünk, ezért előnytelen testrészeinkre nem tanácsos felhívni a figyelmet egy világító ruhadarabbal. Ugye mindenki tudja, mire célzok?


Például a csípőben, fenékben erősebb hölgyek ezt semmiképp ne viseljék, ahogy a leggingset továbbra se vesszük fel nadrágként, főleg ha bevág a bugyi alatta… sajnos még mindig beszélni kell ezekről a “fashion crime”-ként aposztrofált, mindennap vizuális környezetszennyezést okozó jelenségekről. Kerüljük az olcsó hatást, amit akkor érünk el, ha felül is nagyon szűk, extrém dekoltált topot viselnünk, és alulra is mindent megmutató, a vérkeringést leszorító, ultra szűk darabot választunk.
Ezt a kitérőt azért tartom fontosnak, mert az UV-színű ruhadarabokat viselni kényes dolog, és igyekszem ezért mindenkit óvatosságra inteni. Ha tetszik vegyük fel persze,de jól gondoljuk át a hogyant.

Ha segítségére van szükségetek, a Corvin Plaza stylistjai szerettel várnak titeket a hét 3 napján, hogy a divat és trendek útvesztőjében segítsenek eligazodni.

Patri

SZOKNYA – RESERVED 2995.-

ATLÉTA – MOHITO 1595.-

PULCSI – SINSAY 3995.-

CIPŐ – SINSAY 2995.-

SAPKA – SINSAY 1795.-

ÖVTÁSKA – MOHITO 5995.-

FÜLBEVALÓ – BIJOU BRIGITTE 2995.-