ADUNK EGY KIS PLUS-T AZ ŐSZRE!

szept 4, 2017 | Blog, Fashion

Nemcsak a 20 éveseké a világ, és nem csak az S méretűeké! Ezen a héten nem 50 kg-os csajoknak szól a bejegyzésem. 

Tiszta sor, hogy nem vagyunk mindannyian nádszálévkonyak, sőt sokkal többen vagyunk egészséges testalkatú, vagy akar plus size-ként aposztrofált méretűek.

Ennek a posztnak a célja az, hogy megmutassuk, az L-es méreten túl is lehet változatosan, csinosan öltözködni.

A farmer az örök klasszikus, mindenki hordja, mert kényelmes, és mert egyszerű, gondolkodást nem igénylő, automatikus választás. Mindennel variálható, sportosan és hanyag elegancia jegyében is működik.

Vera a mi szuper modellünk megmutatja (igen, így külön, mert nem szupermodell, hanem hétköznapi nő, mint bármelyikünk), mennyit változtat a sziluetten csak az, hogy milyen fazonú farmert választunk.

Az egyik esetben egyenes szárú nadrágot visel, a másik egy trapéz hatású farmer. Mindkettőhöz simán választhatóak a rövidebb állású zakók, hiszen az arányok kiegyenlítődnek. Amennyiben azonban követni szeretnénk az aktuális trendeket és slim fit farmert választottunk, figyeljünk rá, hogy a felső ( blézer) hosszabb állású és karcsúsított legyen. Ezt mindig tartsuk szem előtt, akár inget, vagy kardigánt párosítunk a nadrághoz. Mindkét outfit alapdarabja az egyszerű fehér póló, aminek minden gardróbban helye van. A különböző stílusú kiegészítők és cipők teszik stílusossá az összeállításokat. Tudjátok, a tűsarkak optikailag nyújtanak!

Szeretnem mindenki figyelmét felhívni arra az óriási tévedésre, miszerint ha felesleggel rendelkezünk kizárólag bő, oversize cuccokat viselhetünk, mert abban vékonyabbnak tűnünk.

Tipp: plus size méretűként -testalkattól függően persze-,  igyekezzünk olyan darabokat választani, ami visszaadja a nő klasszikus homokóra formáját. Jó választás a karcsúsított blézer, hiszen alatta viselhető egy bővebb szabásvonal, ugyanakkor a vállvarrás, és karcsúsítás egy arányos, csinos sziluettet ad.

…és ami a legfontosabb,az ápolt,igényes megjelenés és a szép mosoly minden körülmények közt öltöztet.

FARMER – RESERVED

PÓLÓ – RESERVED

ZAKÓ – RESERVED

SÁL – CAMAIEU

FARMER – SAJÁT

PÓLÓ – RESERVED

ZAKÓ – RESERVED

ÖV – MOHITO

SÁL – BIJOU BRIGITTE

TÁSKA – BIJOU BRIGITTE

CIPŐ – SAJÁT

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN VERÁNAK A SEGÍTSÉGET ÉS A SZUPER FOTÓKAT!