AJÁNDÉKÖTLETEK 10 EZER ALATT

dec 15, 2017 | Blog, Lifestyle

Tudjuk, hogy vannak az utolsó utáni pillanatban vásárlók Karácsony alkalmával, még akkor is, ha minden évben megfogadják maguknak, hogy jövőre már húsvétkor elkezdik beszerezni a csomagokat…. Ne süsd le a szemed, te is ilyen vagy!!!! Különben most nem lennél itt remek ötletek után kutatva! 😀

Csapjunk is bele, nézzük meg, hogy milyen ajándékötletek vannak 10 ezer forint alatt, amiket ráadásul egy levegővel, egyetlen helyen be tudsz majd szerezni, így idegeskedned sem kell a várost megbénító dugó miatt!

TESÓDNAK

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, legyen akár lány, vagy fiú testvéred! Választhatsz bohókás, vicces, praktikus és intellektuális ajándékok közül! Nem kell túlgondolni a dolgot, annál sokkal fontosabb, hogy készülsz valami meglepetéssel. Szerintem egyedül tesó esetében megengedett az a taktika, hogy úgy válassz ajándékot, aminek te is örülnél. Hogy ezt miért mondom? Mert nagyjából úgyis egy korosztály vagytok, te ismered a legjobban és ha már úgyis egy szobában laktok, akkor akár te is használhatod! 😀 Persze ez csak a vicc része, nézzük mit ajánlunk figyelmedbe:

SAPKA – BIJOU BRIGITTE

AGY FORMÁJÚ PERSELY – TIGER

MAMUSZ – TIGER

CUKORKA ADAGOLÓ – TIGER

FEJHALLGATÓ – TIGER

BAGLYOS SMINKPALETTA – PUPA

CAROLINE WEBB / MINDEN NAP A TE NAPOD CÍMŰ KÖNYV – LIBRI

APUNAK VAGY A PASIDNAK

A színeken is látszik, hogy egy kicsit mélyebb tónust választottunk, jelezve ezzel a téma komolyságát: mégis csak férfiakról beszélünk! Ettől függetlenül azonban igyekeztünk hasznos ajándékokat összeválogatni, hogy az urak is boldogan vegyék át karácsonyi ajándékukat! Íme a listánk:

PARFÜM – DAVIDOFF /MÜLLER

KÁVÉS TERMOSZ – TIGER

JBL BLUETOOTH-OS HANGSZÓRÓ – SUPERPHONE

SKICC FÜZET – TIGER

CSOKIRUDACSKÁK – TIGER

ARANY SZÍNŰ POWERBANK – SUPERPHONE

HATÁRIDŐNAPLÓ – TIGER

ANYÁNAK

Abban talán mindannyian egyet értünk, hogy egy nőnek mindig kicsit könnyebb vásárolni. 🙂 Mi képesek vagyunk minden apróságnak és csecsebecsének úgy örülni, mintha egy darab se lenne belőle a háztartásunkban. Azok, akik szeretnek olvasni, biztosan nagyon örülnek egy szép és tartalmas könyvnek. Bármi, ami a szépségünk kiemelésére, karbantartására szolgál, jó ötlet lehet, egy női készletben pedig nem lehet elég pár cipő és táska, ha a gyűjteményről van szó.

JAMIE OLIVER SZAKÁCSKÖNYV – LIBRI

ELEGÁNS CLUTCH – CARPISA

GYÖNGYSOR – BIJOU BRIGITTE

KOZMETIKUMOK – HABFÜRDŐ, TESTÁPOLÓ, TÖRÜLKÖZŐ – ORIFLAME

SZEMHÉJPÚDER PALETTA ÉS PÚDERECSET – ORIFLAME

LEVÉLNEHEZÉK – TIGER

BARÁTNŐDNEK

Fiatalos, lendületes színekben és tárgyakban gondolkoztunk. A személyes ajándékokon túl (mint a közös fénykép, monogramozott ékszer), szerettünk volna pár ötletet adni arra, hogy mi felel meg az aktuális trendeknek és mi az, aminek a kedvesed biztosan örülne, ha megkapná. Ötleteink:

AL GAHOUI HESNA / FÉLJ BÁTRAN CÍMŰ KÖNYVE – LIBRI

ÉKSZERTARTÓ DOBOZ – TIGER

PAMACS KULCSTARTÓ – CARPISA

LILA TÁSKA – CARPISA

KOZMETIKUMOK – PARFÜM ÉS RÚZS – ORIFLAME

SZÍNES CUKORKÁK – TIGER