ALL WHITE TREND

márc 6, 2018 | Blog, Fashion

Sokszor halljuk interjúkban és megszámlálhatatlan helyen olvashattuk már, hogy „szegény” modellek élete sem fenékig tejfel. Általában ilyenkor legyintünk egyet, mondván, majd ha ráérünk sajnáljuk őket. Én most itt is ünnepélyesen elnézést kérek minden eddig szkeptikus megjegyzésemért!

Mikor ezt az anyagot fotóztuk, cirka -4 fok volt, én pedig – hogy tökéletes legyen az outfit – mezítláb a tűsarkúban pipiskedtem az Üllői úton úgy, hogy néha azért össze-össze koccant a fogam. 🙂 Minden erőmet latba vetve azon voltam, hogy a kép sugározza azt a természetességet, frissességet és eleganciát, amit maga a fehér szín sugall. Hát, hölgyeim, nem volt könnyű feladat! Nyugtatott a tudat, hogy a zebrához is nagyon passzol a szett és a végeredmény (Boginak hála) biztos szép lesz… Apropó Bogi, na neki aztán nincs könnyű dolga velem, hisz ugye az az eddigiekből is kiderült, stylist vagyok, nem modell, abból is az alacsonyabb fajta. Szerencsére ő vér profi!

Na akkor egy kicsit magáról az „all white” trendről! Az egyszerűség jegyében a tetőtől talpig fehér nem tud kimenni a divatból. Hihetetlenül letisztult és elegáns, viselete egyáltalán nem korfüggő! Zárójelben azért azt hozzáteszem, hogy nem egyszerű viselni, mindig alaposan körül kell nézni, minek dől neki az ember lánya, hova ül le. Fontos azt is szem előtt tartani, hogy a fehér különböző árnyalatai nem biztos, hogy jól mutatnak egymással, ezért célszerű egyforma darabokból válogatni.

A képen látható összeállítás egy egyszerű fehér nadrág, (ami amúgy jól mutatott volna egy bakanccsal is), egy  karcsúsított, hosszított szabásvonalú zakóval, aminek különlegességét a fekete gombok adják. A fekete – fehér kontrasztja mindig ad egy pluszt! Ezt főleg a világosabb tónusú hölgyek figyelmébe ajánlom, hiszen egy napbarnított bőrön mindig jól mutat a fehér önmagában is.

A karcsúsított fazonú blézer kötelező alapdarabja a gardróbnak. Főleg abban az esetben ha derékban egy kicsit erősebbek vagyunk. Az, hogy van egy kis tömés a vállban, és a karcsúsított derékvarrás optikailag visszaadja a női test klasszikus homokóra formáját.

A fotón bemutatott összeállítás multifunkcionális, hisz így magas sarkúval elegáns, de ha a cipőt lecserélnénk akár egy balerina cipőre, lovaglócsizmára, vagy netán egy fekete bakancsra, egész más lenne a sziluett és ezáltal a stílus is.

Magam részéről nagyon szeretem a fehér szint, nem tudom ki hogy van vele. Nem véletlenül társítjuk ehhez a színhez a tisztaságot, tökéletességet, egyszerűséget, ártatlanságot. Érdekesség, hogy Kínában pont ez a gyász színe. 

Nos, remélem kedvet kaptatok beszerezni pár ütős fehér darabot! 

Patri

FEHÉR ZAKÓ – RESERVED

FEHÉR NADRÁG – RESERVED

ATLÉTA – RESERVED

FEKETE TÁSKA – MOHITO

MAGASSARKÚ – CCC