ÁLLATBŐRBEN – IDÉN A ZEBRA MINTA HÓDÍT MAJD

jan 16, 2020 | Blog, Fashion

Teljessé vált a paletta, a szavannák vadállatain inspirálódott tervezők beteljesítették a küldetésüket! A fotózás napján én épp egy kicsit beteg voltam, úgyhogy nézzétek el nekem, hogy nem tudom száz százalékosan átadni a nyári meleg életérzését, de igyekszem másképp megidézni a hangulatot. 🙂 Szavakkal.

Tavaly a legtöbb márka ontotta magából az ocelot (párduc), kígyó- és krokodilbőr mintákat, a legmenőbb gardróbban ha másképp nem is, de egy szép lábbeliként, vagy csinos táskában megmutatta magát a mindenkiben ott szunnyadó vadállat. Sőt a bátrabbak egy kicsit még túl is tolták, és akadtak olyanok, akik a szemnek kissé fájdalmas élményt okozva, de tetőtől talpig úgy öltöztek fel, hogy beborította őket az állatminta.

Idén se kell lemondani erről a trendélményről azoknak, akik így érzik kiteljesedve magukat. A rajongóknak a jó hír a következő: körbe értünk a táplálékláncon, 2020-ban hódít a ZEBRA-minta! Én már előre félek Győzike újbóli térhódításától, de bízom a jóindulatú fashionista utca emberében, hogy kellő mértékben és minőségben fogja magára ölteni ezt a printet.

Hogy megmutassuk, miként lehet mérsékelni az előre nyomuló fekete-fehér csíkokat, a mai összeállítsában a színek harmóniáját kerestük elsősorban. Így kapott helyet az alapruhaként szolgáló tunikán a sápadt khaki színű szövetkabát – ha már szavanna, akkor ezzel megidézve a hangulatot -, mindezt élénk pink kiegészítővel ötvözve, hogy karakteresebbé tegye a megjelenést. A neon színek egyébként se mennek ki a divatból idén, úgyhogy bátran lehet használni. A zebra alapvetően fekete-fehér csíkozása nem kíván több mintát – sőt, ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor halmozása egyenesen TILOS! -, így lehet nyugodtan vidám színekkel is feldobni. Viszont abban is biztosak lehetünk, hogy miként láttunk tavaly rózsaszín, bordó, vagy akár zöld színekkel kevert ocelot mintát, úgy a zebra színvilága sem marad meg ennyire “átlagosnak”. Ehhez még hagyni kell kibontakozni a tervezőket, de az biztos, hogy átjárja majd a kiegészítőket, de nyáron se kell mellőznünk és már most láthatunk 2020 nyári szezonját idéző zebra mintás fürdőruhákat.

Patri segítségével később kitérünk arra is, hogy a különböző testalkatúak hogyan és miként hordják ezt a mintát, ez a mai bejegyzés inkább az előtt adózott, hogy nyakunkon a legújabb trend, amit meg szerettem volna mutatni nektek és már most arra buzdítani mindenkit, hogy csemegézzen a divatlapok hasábjain, milyen formában szeretne rá beruházni.

Sziasztok,

Anita

ZEBRA MINTÁS TUNIKA – ORSAY 8995.-

KHAKI KABÁT – ORSAY 16 995.-

PINK TÁSKA – ORSAY 4595.-

ÖV (3 DB-OS) – ORSAY 2595.-

CSIZMA – SAJÁT