AZ ÉRETT BŐR ÁPOLÁSA – RÁNCFELVARRÁS KRÉMEKKEL

jún 26, 2018 | Blog, Beauty

ANITA VÉLEMÉNYE

La Roche-Posay Redermic C ránctalanító arckrém

Bevallom nektek őszintén én egy kicsit szkeptikus voltam az elején, ugyanis ennek a márkának korábban már használtam egy arckrémét és nekem nem a várt hatást hozta. Igaz, hogy az nem ránctalanító volt, hanem hidratáló arckrém, de később inkább a kezemre használtam el. Pedig nagyon nagy reményekkel kezdtem el kenni, így volt ez most. Ennyit számítanak az évek, ugyanis ezúttal megkövetem a márkát: a Redermic C ránctalanító krémet immáron több, mint egy hónapja használom, és nincs az a reggel vagy este, amikor kihagynám! Nekem eleve nagyon meggyőző volt a csomagolás: végre egy krém, ami nem a szokásos műanyag dobozban kap helyet, hanem adtak a minőségnek és egy alumínium tubust adtak neki. Ettől szerintem már az összhatás jóval minőségibb és biztatóbb. Azt az érzetet kelti, hogy benne bizony kincs rejlik. És ez így is van! A Redermic C termékcsalád titka, hogy C-vitaminban gazdag, táplálja és feszesíti a bőrt. Én komolyan vettem észre hatást, a reggeli ébredés után olyan sima a bőröm, hogy legalább három évet letagadhatok (ezt csak a korom miatt nem merem többre belőni :)), egy különleges selymes hatást látok ilyenkor a tükörben, ami nagyon jó érzés. Élettel teli a bőröm, nem fáradt és nyúzott az arcom, pedig az éjszakai hőségben ritkán nem is alszom olyan jól. Elképzelhető, hogy ez a mannóz jótékony hatásának tudható be, ami az egyenetlenségek halványításáért felel.

A krém apró szépséghibája, hogy smink alá közvetlenül előtte felkenve nem vált be, akkor egy kicsit darabossá válik, így inkább szoktam hagyni egy kis időt, hogy alaposan beszívódjon. Illetve, ami nekem furcsa, hogy egy idő után kivált egy rozsdabarna színű anyag, ami a kupakban gyűlt össze, hát ez lehet a tubus miatt is, ami ront a luxury érzésen, de egy alapos törölgetés után nyoma sincs, a krém hatásfokán mit sem csorbít! Szívesen ajánlom, hogy próbáljátok ki, régen voltam ennyire elégedett egy ránctalanító krémmel!

Kenhetőség: 5
Beszívódás: 4
Hatásfok: 5

A termékfotók sorrendje senkit se zavarjon meg, osztozásnál kicsit összekutyultuk a szálakat és végül más jutott el mindenkihez, mint ahogy a képek készültek, de a tesztelésben ez nem gátolt minket. 😉

Yves Rocher Elixir Jeunesse

Szerintem nagyon sokszor hangoztattam már, hogy mennyire rajongok a szérumokért, úgyhogy nem tudom meghazudtolni magamat és most is csak lelkesen tudok áradozni a termékről! Az Yves Rocher termékeit kifejezetten azoknak fejlesztik, akik számára fontos nemcsak a saját egészségük, hanem környezetük megóvás is. A márka növényi eredetű szépségápolás mellett tette le a voksát. Emiatt egyébként a hatásfok kicsit lassabban jelentkezik, hiszen kell a bőrünknek egy kis idő, míg a kemikáliákról átáll egy gyengébb kényeztetésre. És itt nagyon gyorsan szeretném hangsúlyozni, hogy minőségén ez mit sem ront, egyszerűen arról van szó, hogy kíméletesebben küzd a természet jelei ellen, lassabban fejti ki a látható hatást. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor influenzára valaki antibiotikumot szed, ami bitang erős, vagy a homeopátiában is, ami hosszú távon hat.

Egyébként szerintem a titok abban rejlik, hogy az ilyen típusú krémeket érdemes idejében elkezdeni használni, és nem már a kialakult problémánál kapálózni, hogy visszafordítsuk az idő kerekét, mert az úgysem lehet.

A szérum jó sminkalap, könnyen beszívódik, kicsit vizes hatást hagy maga után, de ez nem zavaró, nem lesz ragacsos. Nagyon imádom a kellemes illatát és a pipettás csepegtetőt, amitől nekem az orvoslás jut eszembe, kétségkívül azt a hatást elérve a lelkemben, hogy megint tettem egy lépést magamért és azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben.

Kenhetőség: 5
Beszívódás: 4
Hatásfok: 4

PATRI VÉLEMÉNYE

Eucerin hyaluron filler ráncfeltöltő nappali krém

Régebben már egy tégely erejéig használtam az Eucerin hyaluron filler termékcsaládot, tehát nem volt teljesen ismeretlen előttem a krém és úgy emlékszem nagyon elégedett voltam vele.
Véleményem a jelenlegi tesztelés során sem változott sokat, igaz ugyan, hogy jóval kevésbé láttam most azt a drasztikus változást, mint akkor. Azt gondolom, ennek az lehet az oka, hogy azóta teltek az évek, és fokozottabban odafigyelek a bőrápolásra, egyre jobb termékeket használok. Alapvetően könnyen felvihető krém, gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros, fullasztó utánérzetet. Kellemesen hidratál, és tényleg elhalványulnak az apróbb ráncok. Egy hetes használat után, némiképp teltebb lett az arcbőröm, ár – értek arányban szuper választás! Csomagolása praktikus, a legkisebb ridikül is könnyen elnyeli.


Kenhetőség: 5
Beszívódás: 5
Hatásfok: 4
 

Armonia active snake

Már annyit olvastam a Kígyóméreg tartalmú, botox hatású krémekről, hogy erre a termékre igazán kíváncsi voltam.
A csomagolása meglepett, egyszerű barna üvegcse, a maga nemében letisztult, elegánsnak is mondhatnám. Egyáltalán nem feltűnő.
Az Armonia termékcsalád legfontosabb jellemzője , hogy a krémek legalább 95%- van természetes összetevőkből állnak. Olyannyira, hogy a gyártó spanyol vállalat, Európában a biokozmetikai szektor egyik vezető cégévé nőtte ki magát.


A ”kigyóméreg” család erős lifting hatással rendelkezik, az Anti aging kozmetikumok inkább az érett bőr ápolására szolgálnak. Könnyen kentem fel az arcomra, és tényleg a a kipróbálás után néhány órával már mintha láttam is volna az eredményét.
Pár nap után pedig érzékelhetően simább, feszesebb lett a bőröm textúrája. Azt viszont nem értem, hogy miért hívják “botox” hatású krémnek, hiszem nem blokkolja az izmokat, az arcmimikám mit sem változott ! Mindenesre hangzatos.😉


Beszívódás: 4/5
Hatásfok :5

BOGI VÉLEMÉNYE

 La Roche-Posey Redermic C szemránckrém

Őszintén szólva 2x alkalmaztam ezt a szemránckrémet, mert sajnos az èn szememet csípte! Pedig amikor utána olvastam nyugtató hatásról és érzékeny bőrre való használatról kommenteltek. Ez a termék a C vitamin tartalma miatt aszkorbinsavat tartalmaz, ami a bőröregedés-gátlás egyik legjobb fegyvere!

Nagyon fontos a megfelelő C vitamin bevitele, hiszen az immunrendszerünk felturbózása mellett a kollagéntermelésért is felelős! Ennek a C- vitamin tartalmú szemránckrémnek finom az illata és felkenve nem nehezíti a bőrt sem! Sajnos ezt a tesztet nem tudtam végig vinni, hiszen az írásom elején mint mondtam, nekem nagyon érzékeny a bőröm és eléggé irritálta a szemem.

Csomagolás: 5

Kezelhetőség: 4

Hatás: ?