AZ ÉRETT BŐR MEGFIATALÍTÁSA

márc 29, 2018 | Blog, Beauty

Már megszokhattátok, hogy időről időre tesztelgetünk különböző kozmetikai termékeket, egyrészt azért, hogy Nektek is segítsünk a választásban, másrészt, nekünk is jó az újdonságokat nem csak hallomásból ismerni.

Ebben a bejegyzésben megosztom veletek az Oriflame, Novage termékcsaládjáról leszűrt tapasztalataimat. 

Már az első benyomásom is nagyon pozitív volt, mert az „érett bőrre” ajánlott pakkom nagyon gusztusos kis csomagban érkezett. Érett vagyok, hurrá!:)))

A doboz hat arcápoló terméket rejtett, elegáns lila kivitelben. Na, akkor kicsit megijedtem, mind a hatot kell használnom?!?! Mennyi időt fog ez elvenni naponta? Ráadásul kétszer?!?! Mindegy, gondoltam, követem a leírást , aztán meglátjuk..

Első lépésként a tisztító tejjel eltávolítottam a szennyeződéseket a bőrömről. (Általában nem használok krémes állagú lemosót, sokkal inkább a tonikokat részesítem előnyben.) Gondoltam is rá, hogy ezt a részt elbliccelem, de persze nem tettem! Az első inger az érzékszerveim közül az orromat érte, mert elképesztően kellemes az illata. Utólag kiderült, hogy nemcsak a lemosónak, hanem minden termeknek. Az állaga is könnyed, nem zsíros… Ígéretes kezdet..

Majd következett a tonik, ami még mindig képes volt további – szabad szemmel már nem látható – piszkot eltüntetni az arcomról, illetve éreztem, hogy már ettől a lépéstől érezhetően puhábbá vált a bőröm és lélegezni kezdett. Nem véletlen gondolom, hiszen a tonik feladata, hogy felkészítse a bőrt a további hatóanyagok befogadására.  Állaga  talán kicsit sűrűbb a megszokottnál, de egyáltalán nem zavaró. Ezután bepacsmagoltam, finom ütögetős mozdulatokkal a szemkörnyékapólót a karikáimba (!). Fontos részlet ez nekem, mert imádok nevetni, és ezt a szarkalábaimnál semmi nem bizonyítja jobban. Azonnal mosolyogtam is egyet, és lehet, hogy beképzeltem, de csajok, én már látni véltem, hogy halványultak! Vártam egy picit, majd jöhetett a szérum! A nagyon finom, nagyon könnyű állagú, lifting hatású terméket szinte egy pillanat alatt befogadta a bőröm. Lezáró akkordként én az esti krémet vittem fel, de komolyan vártam már ekkor, hogy reggel a nappali hidratálót is kipróbálhassam.

Én aki „érett nő” lévén már nagyon sok krémet kipróbáltam életem során- az Oriflame valamiért kimaradt,- le voltam nyűgözve! Szóval fogtam a pakkot és fittyet hányva a rosszalló tekintetekre, de a négynapos ünnepre még Prágába is magammal cipeltem. Na, de a történetnek még nincs vége: a legközelebbi fotózásunk alkalmával Anita szólt, hogy az Oriflame szalonban szeretettel várnak minket egy bőrdiagnosztikai vizsgálatra, ahol felmérik az arcbőrünk állapotát, személyre szabottan, különböző szempontok alapján. Ilyenek pl.: korunknak megfelelő-e a ráncmennyiség, bőrszárazság, pórusméretek … stb. Maga a vizsgálat tisztítással együtt sem vett el többet az életemből, mint 20 perc, ami alatt azonban kiderült, hogy a számomra legmegfelelőbb csomagot kaptam a tesztelésre.

Összességében minden érett nőnek ajánlom, hogy próbálja ki a NovAge termékeit, hiszen nagyon kellemes, hatása érzékelhető, és semmiféle bőrirritációt nem okoz, hiszen természetes összetevőket tartalmaz. Ki merem jelenteni, hogy a termékcsalád hatékony prémiumtermék és hathatós segítséget nyújt az öregedésgátlásban.

Köszönöm Oriflame!

Patri

KÖSZÖNET A CSOMAGÉRT ÉS A DIAGNOSZTIKAI LEHETŐSÉGÉRT AZ ORIFLAME CSAPATÁNAK!

AZ ORIFLAME ÜZLETÉT MEGTALÁLJÁTOK A PLÁZA FÖLDSZINTJÉN.