AZ ÖSSZES ZSETONT A FEKETÉRE

okt 19, 2017 | Blog, Fashion

A szín, ami sosem megy ki a divatból. A szín amitől meg mindig sokan idegenkednek. A szín, ami mindig öltöztet. Az én színem. 🙂

Minden nő életében időszakosan ugyan, de jelen van a „nincs egy rongyom se”  effektus….senki számára nem ismeretlen reggel tanácstalanul, pánik közeli hangulatban toporogni a gardrób előtt… ilyenkor mindig megment a fekete.

Lehetsz bohókás, díva, rocker, idős vagy fiatal, egy fekete nadrág vagy egy kis ruha mindig jó választás. A cipőválasztástól függ, hogy elegáns, decens, sportos, business, vagy bohém lesz a megjelenésed. Keverd bátran a texturákat, a csipkét a kötöttel, a selymet a pamuttal, kísérletezz!

Igaz, és nyilvánvaló tény, hogy sok kultúrában a gyász színe, a halál szimbólumaként tartják számon. Talán egy kis távolságtartást is sugall, mégis mindezek ellenére stílusos, a talpig fekete pedig egyértelműen figyelem felkeltő.

A „kis fekete” pedig minden nő ruhatárának az alapja kellene, hogy legyen. 1926 óta töretlen a népszerűsége, hiszen minden no ízlésének megfelel. Köszönjük Coco Chanel! 🙂

Ha idegenkedsz, dobd fel színekkel, sállal, esetleg egy színes koromlakkal.

Figyelem: ha feketét viselsz, alap smink, egy szájfény és némi arcpír mindig legyen rajtad, hogy az arcodat élővé varázsold, és ellensúlyozd a fekete komorságát.

Anita szettje:

CSIPKERUHA – RESERVED

BŐRDZSEKI – RESERVED

BOKACSIZMA – MOHITO

Patri szettje:

RUHA – RESERVED

HARISNYA – MÜLLER

CIPŐ – RESERVED

KESZTYŰ – SINSAY