AZ ŐSZ LEGSZEBB OTTHONI DEKORÁCIÓI

szept 28, 2017 | Blog, Lifestyle

Négy évszak egy évben, 365 nap az ünneplésre, megannyi jeles nap havonta… Mégis, csak kevés alkalommal öltöztetjük díszbe az otthonunkat. Karácsonykor ott a sok fenyőág és gyertya, különböző égők és adventi koszorúk, hópihékkel pettyezett ablak. Húsvétkor még csak-csak festegetjük a tojást, kiültetjük a papírnyuszit az asztal közepére és színes holmikkal vesszük körbe magunkat. Aztán tulajdonképpen ennyi, Valentin-napkor nem egészen önszántunkból szivecskézzük szét magunkat, de ha már ennyire az arcunkba van tolva, óhatatlanul leakasztunk a polcról minimum egy piros fóliából ragasztott szívecskés hurkapálcikát.

Pedig az ősz szépségét még Petőfi Sándor is versbe foglalta, és bár Mindenszentek napja nálunk hagyomány, ha nem nyer teret Halloween magának, akkor ebben az időszakban nem is igazán cicomázzuk ki az otthonunkat.

Holott nagyon sok kreatív és meghitt lehetőséget rejt magában ez a bolondos ősz, a színekről nem is beszélve! Biztos vagyok benne, hogy gyerekkorából mindenkinek a gesztenyefigurák és piros-sárga levelek gyűjtése ugrik be először. Felnőttként már ritkán hajolunk le egy formás kis fadarabért, de a boltok polcain fellelhető néhány olyan apróság, amivel az őszt még hangulatosabbá tehetjük az otthon falain belül.

Egy ilyen enteriőrt szerettünk volna megidézni nektek, csemegézzetek! 🙂

SPANYOLFAL – BUTLER’S

SÁL – SINSAY

GYERTYA /-TARTÓ – BUTLER’S

MŰVIRÁG – BUTLER’S

FATÁLCA – BUTLER’S

BOROSPOHÁR – BUTLER’S

MÉZES TESTÁPOLÓ KRÉM – ORIFLAME

DÍSZPÁRNA – BUTLER’S

KOSÁR – BUTLER’S

VASTAG ZOKNI – KIK

DÍSZ FALEVELEK – KIK

KÖNYV – GIORGIO ARMANI / LIBRI

BUDDHA SZOBOR – BUTLER’S

FORRÓ CSOKI – BUTLER’S