AZ ŐSZ SLÁGERE A BŐR! – MI SEM BÍRJUK NÉLKÜLE

nov 14, 2018 | Blog, Fashion

Annyira bejön nekünk a bőr trend, hogy ezeknek a daraboknak a bemutatására élből két anyagot szentelünk. Az előzőben a bőr/ bőr hatású nadrágok voltak a porondon – többféle fazont mutattunk meg -, most a szoknyákat, sortokat helyezzük előtérbe. Sokan vannak, akik eleve „szoknyásnak” vallják magukat, ők se maradjanak ki a jóból, nem igaz?

Különböző alkatúak vagyunk, evidens, hogy különböző fazonokat részesítsünk előnyben, de a ceruza szoknyát nagy általánosságban majdnem mindenki tudja oly módon viselni, hogy az jól álljon neki. Még akkor is, ha nem 180 cm magas, mint Anita! A titok, hogy az arányainkat tartsuk észben. Ha erősebbek vagyunk felül, próbáljuk vissza csempészni a szettbe a klasszikus homokóra fazont, pl. egy karcsúsított blézer segítségével, ami alá nyugodtan felvehetünk akár egy lazább állású pólót is. 

Ha már az alapruhatárunk rendben van, nyugodtan választhatunk akár a nem fekete bőr darabok közül…csak mert tetszik, vágyunk rá. Sehol sincs előírva, hogyha bőr, az kizárólag fekete lehet. Magam részéről például odavagyok a csau színű jackiekért, kabátokért, táskákért, csizmákért. Véleményem szerint nagyon jól varialhatóak, és elképesztően öltöztetnek. Anita egy  szürkés-kék kabátot valasztott, amit egy piros garbóval párosítottunk a klasszikus ceruza fazonú szoknya mellé egy bakanccsal, és az eredmény egy melegebb hangulatú, a garbó ellenére is inkább tavaszias hatású összeállítás lett.


Én gondoltam kipróbálom a szoknyának álcázott bőr sortot, és azt kell mondjam meggyőzött. Nagyon élveztem , hogy nem kell benne feszengeni, hiszen akárhogy leülhetek benne a kép kedvéért, mégsem kell attól tartanom, hogy tudtomon/ akaratomon kívül esetleg „villantok”.

Egy laza póló, klasszikus jackie, teljesen egyszerű basic darabok, mégis friss, városi rohangálós szett lett a végeredmény.

Na de beszéljenek helyettünk a képek!

Csajok, emlékeim szerint az utóbbi években szinte eltűnt a klasszikus értelemben vett ősz, de ez idén bőven megadatott...Használjuk ki még a jó időt, amíg még lehet, és azt, hogy nem kell tetőtől talpig „pufiba” burkolóznunk. Erre pedig jobb alternatíva a bőr holmiknál nem is nagyon létezik. Klasszikus, örök érvényű.

Patri

ANITA SZETTJE

KABÁT – SINSAY – 10 995.-

SZOKNYA – MOHITO – 9995.-

GARBÓ – MOHITO 4595.-

BAKANCS – SAJÁT

PATRI SZETTJE

ÁTLAPOLT BŐR SORT – MOHITO 8995.-

FEHÉR PÓLÓ – MOHITO 1995.-

SZÜRKE KARDIGÁN – MOHITO 11 995.-

BOKA CSIZMA – RESERVED 9995.-