BÁRSONY MELEGÍTŐT MINDENKINEK OTTHONRA!

nov 23, 2020 | Blog, Fashion

Amióta az eszemet tudom, szeretem a melegítőket. Ez alól egyetlen egy típus volt kivétel, a “susogós” UV színekben elhíresült fajta. Imádtam, amikor jó pár évvel ezelőtt megjelentek a kifejezetten utcai viseletre tervezett darabok. Természetesen feketében, na, jó esetleg sötét cirmos szürkében, enyhén ülepes kivitelben. Sokan nem értették rajongásomat, de ahogy az már lenni szokott, ahogy egyre inkább ellepték az üzletek polcait ezek a darabok, úgy váltak egyre népszerűbbé is. Mondhatjuk azt is, hogy bejöttek a divatba. Természetesen “ők”nem sorolhatók a hagyományos értelemben vett trenyó kategóriába, miután simán felvehetők más, eltérő stílusú ruhaneműkkel is.

Egy fekete darabot egy fehér pólóval, farmer dzsekivel, esetleg bőrdzsekivel minden további nélkül lehet rohangálós, postára járós, vagy lazulós napokon viselni. Az idei év elhozta a kötött anyagú szabadidő ruhákat, és most ősszel a bársonyt is, ami a képeken is látható. Ez persze nem a Gaby Solis féle cuki rózsaszín otthoni jógázásra tervezett darab… Annál sokkal, de sokkal vagányabb! Anyagában is vastagabb, elképesztően meleg, puha, az alsó és kapucnis felső része külön – külön is hordható. A nadrágot például simán el tudom képzelni akár még egy fehér kicsit oversize, esetleg hosszított blúzzal is, persze fekete bakanccsal, de különféle inspirációs oldalakon láttam én már magas sarkúval is.

Így múlik el a világ dicsősége – mondhatják sokan.. melegítő az utcán? Melegítő és magas sarkak?! Hát, kérem szépen, talán volt már arról szó, valamelyik régebbi posztban, hogy a régen belénk nevelt, akkor kőbe vésett “divat szabályok “ nagy része, mára bizony elavult. Ez is egy ilyen. Most, hogy sokan home office-ban dolgoznak, kicsit megváltozott ruhavásárláskor a prioritás, ez tény. Tavasszal például úgy lefosztották az emberek a fast fashion üzletek szabadidő ruha készletét, ami ez idáig példátlan volt. De (!) persze az, hogy otthon vagyunk, nem jelent egyet azzal, hogy el is igénytelenedhetünk. Lehetünk otthon is a körülményekhez képest csinosak, stílusosak. Ezek a darabok alternatívát kínálnak nekünk. Én például a 7 hónapos kislányommal töltöm otthon az időt, sőt otthonról is dolgozom, szükségem is van a kényelmes darabokra, ezért elárulom, hogy ezt a fekete bársony csodát jól meg is vettem! 🙂

Tehát a jelszó továbbra is ugyanaz: legyünk stílusosak és érezzük magunkat jól, komfortosan ruháinkban!

Patri

Ui.: különben is “black is my happy colour”!

SZABADIDŐ RUHA -RESERVED