A mangó és a koriander házassága…

okt 17, 2022 | Beauty, Blog

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de amikor én meghallom a szót „mangó”, egyből egy narancsos piros színt látok magam előtt, a napsugarakra gondolok, és érzem az egzotikus gyümölcs ízét a számban. A mangó története 4000 évre vezethető vissza, és Kelet-Indiából származik, ahol az indiaiak szent fája, a szerelem szimbóluma. Ez nem is meglepő, hiszen a benne lévő vitaminok kiemelkedő hatással vannak a szervezet egészére. Az első találkozáskor a gyümölcs íze ragadott magával, majd amikor megtudtam, hogy milyen jótékony hatásai vannak, egyre inkább keresni kezdtem mindenben.

Szerencsére manapság már szépségápolási termékekben is megtalálható, hiszen a gyártók arra törekednek, hogy jó minőség, hatóanyagokban gazdag terméket kapjunk. Az egyik kedvenc termékcsaládom az Yves Rocher Mangó-Koriander, tusfürdő, testápoló, kézmosó és kézkrém.

Ennek legfőbb oka az, hogy a mangóban található antioxidánsok és C-vitamin jó hatással van a bőrre, az A-vitamin és a béta-karotin helyreállítják, megfiatalítják és revitalizálják és természetesen ragyogóvá is teszik azt. És ki ne akarna feszesebb és fiatalabb lenni?

És arról se feledkezzünk meg, hogy a koriander méregtelenítő hatása javítja a bőr állapotát, az izomlazító és nyugtató hatása pedig segít ellazulni az egész napos stressz után. Amire mindannyiunknak egyre nagyobb szüksége van.

Az Yves Rocher Mangó-Koriander tusfürdőtől mindig frissnek és energikusnak érzem magam, hiszen az állaga és az illata is egyszerűen varázslatos. Nekem nagyon bevált a habfürdőzésekhez is, hiszen a benne található illatanyag segít a relaxálásban és az ellazulásban. Minden alkalommal, amikor használom olyan, mintha egy luxus spa-ban lennék. És ez az érzés még akkor sem változik, amikor csak egy gyors zuhanyzásra van időm.

A Mangó-Koriander testápolóban azt szeretem, hogy annak ellenére, hogy tápláló és sok hasznos hatóanyagot tartalma, nem ragadós és nem túl zsíros, mégis egész nap táplálja a bőrömet. Kellemes, elegáns, mégis diszkrét az illata. És nem utolsó sorban fontos azt is megemlíteni itt, hogy használata után rövid idővel fel tudom venni a ruhámat, mert gyorsan beszívódik.

Amikor a hőmérséklet elkezd lehűlni, azt egyből megérezzük a bőrünkön. Figyeljétek meg, hogy egyik napról a másikra mennyire megváltozik a bőrötök rugalmassága, leginkább a kézfejeteken. Ilyenkor fokozottan odafigyelek a megfelelő kézmosó és kézkrém használatára, mert nőként nagyon fontos számomra, hogy a kezem mindig ápolt és hidratált legyen.

Az Yves Rocher Mangó-Koriander kézmosó optimális mérete miatt bármelyik fürdőszobai csap mellett tökéletesen elfér. Ugyanez elmondható a Mangó-Koriander kézkrémről is. Nekem például mindig van egy a táskámban, mindegy, hogy kicsi vagy nagy táska…. Pár másodperc és a használata után a kezem sima és hidratált lesz. Egyszerűen imádom, méghozzá annyira, hogy a cikk megírása közben is, gyorsan bekentem a kezemet. És a legjobb rész ebben, hogy nem okozott gondot utána tovább írni a billentyűzeten, mert nem hagy nyomot.

Mint sokan, én is szeretek mindent szettben használni, mivel az ilyen fajta harmónia jó érzést, és valami pluszt ad a napomhoz.  Javaslom, hogy mindenki tegyen egy próbát, mert egy kis kényeztetés ugye mindenkinek jár! 🙂

Vera