A Narancs nyári kalandjai…

júl 27, 2022 | Beauty, Blog

Végre elérkezett a várva várt nyár. És vele a napsütés, a jókedv, a nyaralás és a fürdőruha viselés. És a pánik. Többségünknek a fürdőruha felvételének gondolatától első reakcióként kedve lenne magzatpózba összekuporodni. „Úristen, nekem narancsbőrös a combom!” Tegye fel a kezét, akivel ez már megtörtént. De őszintén! 🙂

Kutatások szerint a narancsbőr a nők 95%-át érinti, legyen fiatal vagy idős, sovány vagy telt alkatú. De nincs semmi veszve, ilyenkor kell megoldásüzemmódba kapcsolni. Azért is vállaltam, hogy kivételesen én írok erről a témáról, mert hármunk közül, ez nekem a legnagyobb küzdelmem. Viszont a jó hír, hogy bevett rutinom van, és működik. Szóval, lássuk én mit teszek évről-évre, hogy elkerüljem a pánikot. (Vagy legalábbis enyhítsem.)

A rossz hírrel kezdem, a narancsbőr csökkentése egy időigényes folyamat. De!, egy kis nyaralás előtti felturbózással csodákat lehet elérni. Az cukor kiiktatása az étkezésből, a napi 2-3 liter víz elfogyasztása és a heti 3-4 órányi mozgás az alap ehhez a folyamathoz. Akinek ez a mindennapok része, annak kicsit könnyebb dolga lesz. Bocsi. 😉  Ezt a rutint szoktam kiegészíteni cellulite masszázzsal és az éppen aktuális kedvenc narancsbőr elleni készítményemmel. 6 hét alatt, ezeknek az egyszerű lépéseknek a betartásával jól látható eredményt lehet elérni.

Egy ideje már együtt dolgozunk, így lehetőségünk van kipróbálni az Yves Rocher termékeit. Így Patri – aki jól ismeri a küzdelmemet -, amikor ötleteket gyűjtött a nyári posztokhoz, azonnal előállt az ötlettel, hogy a cég narancsbőr elleni termékeit én teszteljem. És valóban, én vagyok a tökéletes alany erre a feladatra, hiszen számtalan egyéb terméket kipróbáltam már.

Rögtön fejest ugrottam a feladatba és az elmúlt 6 hétben folyamatosan használtam a Narancsbőr elleni testápolótés a Karcsúsító és feszesítő szérumot.

Mindkét termék leírása megfogott, hiszen a szérum azt ígérte, hogy napról-napra formálja az alakot, feszesíti és szebbé varázsolja a bőrt, míg annak tapintása kellemesebbé válik.  A testápoló leírásánál pedig az fogott meg, hogy hidratálja, szebbé varázsolja a bőrt és persze csökkenti a narancsbőrt.  Az Yves Rocher kutatói a Mangosztán kivonatot választották a termékek hatóanyagának, feszesítő és zsírlerakódás csökkentő hatása miatt. Nekem az is hívószó volt, hogy mindkét termék ásványi olaj-, és parabénmentes. Használatra a reggeli és esti felvitelt javasolták.

Íme a tapasztalataim:

Állag: A szérum könnyebben felkenhető, gyorsabban beszívódó, míg a testápoló jóval testesebb állagú. Így a szérumot reggel, a testápolót este használtam. Egyik sem ragacsos, pár perc alatt beszívódnak.

Illat: Mindkettőnek rendkívül visszafogott az illata, ami nekem külön tetszett

Eredmény: A 6 hét végére a bőröm feszesebb és puhább lett. Azaz, teljesítették, amit ígértek. Ennél jobb ajánlólevél pedig nincs egy ilyen termékhez. Nagyon jó választás.

Szóval semmi pánik, van megoldást. A narancs pedig idén nyáron szépen maradjon otthon!

Nagyon jó nyarat mindenkinek!

Vera

***

Yves Rocher Karcsúsító és feszesítő szérum – 7.490,-

Yves Rocher Narancsbőr elleni testápoló – 6.490,-