A szempillaspirál, ami nélkül utcára sem lépek

júl 1, 2021 | Beauty, Blog

Akik ismernek, tudják, hogy igazán elkötelezett spirál rajongó vagyok. Minden újdonságot kipróbálok, mert meggyőződésem, hogy a spirál az, ami nélkül nem érdemes kilépni az utcára, de még egy lakatlan szigetre se indulnék el.

#corvinplaza #corvinas #fashion #divat #fashionphotographer #divatfotós #szwajkovszkyphoto

Zárójelben jegyzem csak meg, hogy igen, tudom, mekkorát mentek a műszempillák az elmúlt pár évben, de mindig elborzaszt, ha azt látom, mennyire igénytelenül vannak néha feltéve. Először is, nem tudom, hol olvasták a viselői azt az utasítást, hogy minden igazítás nélkül, a csomagolásból kivéve azonnal fel kell pattintani a szemre. Jó, a szem méretét, formáját, és az arcberendezést is figyelembe venni! Sokszor az az érzésem, ha ilyet látok, hogy viselőjének nehéz a szemét is nyitva tartania, a tekintetből semmi nem látszik, abszolút agyonnyomja a szemet. A gyengébb minőségű változatoknál, ez pedig abszolút igénytelenné teszi az egész megjelenést, a ráappliklát strasszokat pedig nem is minősítem.

Nem azt mondom, hogy soha nem próbáltam a műszempillát, mert nem lenne igaz. Egyszer feltettem én is, szakemberrel, szépen fazonra nyírva, a túlzásokat kerülve. Szerettem is, amíg el nem kezdett kihullani, és miután várnom kellett a töltési időpontra, úgy néztem ki mint egy foghíjas légy. Miután leszedtük, a – saját, amúgy normális méretű és sűrűségű -, szempilláim nagyon letörtek. Jöhetett a ricinusolaj kúra és a várakozás.

Na, ennyi kitérő után térjünk is vissza a spirálokhoz.

A Pupa Vamp terméket eddig is szerettem, főleg a keféje miatt, mert a kemény műanyag meggátolja az összecsomósodást, szép ívelt, nagy pillákat kaptam.

Mostani kedvencem, a Pupa all in one, is brutálisan szépen formáz és olyan ultra könnyűek maradnak a pilláim, hogy teljesen elfeledkeztem róla, hogy egyáltalán felkentem. Nagyon könnyű vele dolgozni, színe ugyanúgy mély fekete, és nagyon könnyen feltehető akár több rétegben is, és ugyanilyen könnyen távolítható el. Napközben nem mászik el, tehát a panda maci effektustól egyáltalán nem kell tartani.

Ár-érték arányban nálam abszolút befutók a Pupa termékek, és ez a szempillaspirál sem okozott csalódást.

Patri