Eggyel nőtt a tét – mit érdemes beújítani a neszeszerben?

máj 17, 2021 | Beauty, Blog

Talán, de csak talán, már láthatjuk a fényt az alagút végén! Már, ami a korlátozásokat és visszafogottságot illeti. Mert azért lássuk be, az elmúlt időszak még arra se kényszerített rá minket, hogy igazán odategyük magunkat, ha ahhoz lett volna kedvünk. Ugyanúgy igaz ez az öltözködésre – éljenek a susogós mackók! -, mint a sminkelésre. Elvégre arcunkat hónapok óta félig maszk fedi, ki érezné szükségét egy dögös rúzs felvitelére, mint ahogy a pirosító és highlighter is jó ideje rejtve marad….hova tovább, ha nem megfelelő az alapozó, még az is elmozdul, “gyűrődik” a varrásnál. Az egyetlen valamirevaló beauty termék az elmúlt időszakban egy jó szemhéjpúder paletta, vagy szemhéjtus lehetett.

Na, nem mintha ez változott volna mostanra a korlátozások bizonyos mértékű feloldásával, bár azért kétséget kizáróan több esélyünk van megmutatni magunkat a teraszokon ülve, jeges kávét szürcsölve. Most aztán eggyel nőtt a tét, ideje szétnézni a hazai palettán, mivel csábíthatunk idén tavasszal!

Ahogy tekintetemet elmélyülve végig pásztázom ezen a képen, jól esik megállni, eljátszani a színek kompozíciójával, a pirosító málna színével…már-már érzem, hogy egy marék a kezemben van és beleharapok a finom levű gyümölcsbe. Bizonyára sokan vagytok, akik ismeritek a Pupa termékeket, így azt is tudjátok, hogy nem spórolnak a pigmentekkel.Ha itt valaminek színe van, akkor biztosak lehetünk benne, hogy abban van pigment rendesen. Az orcácskák hangsúlyozása nyáron se maradhat el, pusztán az árnyalatokon érdemes finomhangolni, hiszen a napbarnított bőr már inkább kíván bronzos hatást, mint erős pirosítást. Ez a kompakt púder pontosan ezt a célt szolgálja.

Az abszolút favoritom a kollekcióból a Petalips Lipstick, soft hatású matt rúzs. Ha azok közé tartozol, akik szeretik a hosszan tartó színt és matt hatást, akkor ezt a családot neked találták ki. Ha tartasz a kiszáradástól, akkor érdemes minden alkalommal egy primert tenni a rúzsod alá, attól még egyáltalán nem veszít matt hatásából, viszont megóvja ajkaid hidratáltságát. Látjátok a képen az apró, fényben megcsillanó pigmenteket? Ennek köszönhetően lesz olyan a hatás, mintha egy balzsamos szájfény lenne rajtatok.

 A kompakt szemhéjpúderek óriási előnye, hogy a táskádban is magaddal viheted, így bármikor frissíthetsz a make up-on, ha úgy érzed veszített tündökléséből. De én ennél még egy fontosabb előnyét emelném ki. Legyen nálad egy ilyen One color one soul paletta reggel, indulj el kényelmesen könnyű sminkben, finom, lágy színekkel, aztán vesd bele magad a délutánba erősebb, kontúros szemekkel. Tökéletesen hozza az érzést, mintha csak megújulnál, mégse kell oda-vissza rohangálnod a lakásod és a kiszemelt terasz között.

A szempillaspirálnak külön ódát zeng majd Patri, hogy mik a tapasztalatai és miben más a Vamp!, mint bármi, azt hamarosan elhozzuk nektek!

SZEMHÉJPÚDER PALETTA – PUPA ONE COLOR ONE SOUL 5 390.-
RÚZS – PUPA PETALIPS LIPSTICK 3 690.-
PIROSÍTÓ – PUPA EXTREME BLUSH 3 690.-