Karácsonyi ajándékötlet kolléganőknek

dec 9, 2021 | Beauty, Blog

Eljött megint az év legstresszesebb, de ugyanakkor legizgalmasabb időszaka, a készülődés az ünnepekre. Sosem könnyű ez, hiszen idén ismét nem tudhatjuk biztosan, hogyan tudunk majd ünnepelni, kit tudunk majd személyesen megajándékozni. Lesznek-e például céges rendezvények, karácsonyi bulik…

A bizonytalanságok persze nem tántoríthatnak el minket attól, hogy készüljünk, és gondolkozzunk azon, kit mivel szeretnénk megajándékozni. A rutinosabbak ilyenkor már kész ajándéklistával a pénztárcájukban róják az üzleteket és célirányosan keresgélik az igazi meglepetést szeretteiknek. Akik viszont ötletek híján, megint az utolsó percre hagynák az ajándékok beszerzését, talán örülni fognak az alábbi ötleteknek.

Legnehezebb kérdés talán a kollegináknak szánt, de mégis személyre szóló ajándék megtalálása. Alapvetés, hogy egy nő mindig örül a sminkcuccoknak, így ezen a vonalon indulunk el. A szemhéjpalettákat felejtsük el, hiszen nyilvánvalóan annak megvásárlásához, jó,ha tisztában vagyunk az illető színtípusával. Különben is, sokan egyáltalán nem, vagy csak nagyon minimálisan sminkelik a szemüket.

Nem ez a helyzet a körömlakkokkal, highlighterekkel, rúzsokkal, szájfényekkel, de még a szemceruzákkal sem.

A PUPAnak hála, sikerült is összeraknunk egy kis csomagot, amiben a natúrtól, az erőteljesebb színekig mindenki talál olyat, amit biztosan használni fog. A direkt az ünnepre összeállított Winter Blooming fantázianévre hallgató csomagra általánosan jellemző, hogy visszaköszön benne a tél, a csillogás, mind csomagolásban, mind pedig a termékek összeállítását illetően.

A csomag tartalmaz egy bőrápoló szérumot, aminek egy Nő mindig örül, hiszen a szérumok használata alapvetés a tudatos bőrápolásban.

A highlighter is egy olyan sminkcucc, ami kikerülhetetlen, a mai sminktrendek alapja, hogy használjuk. Pirosítóból, és rúzsból, szájfényből pedig soha nincs olyan, hogy elég  és csakis kizárólag a nők képesek az árnyalatok között különbséget tenni. Nem hiszitek? Mutassatok meg egy férfinek 2 pirosítót. 🙂

 Mindenestre a csomag mindegyiket tartalmazza, és a rúzsnak valóban gyönyörű mély színe van.

Azoknak, akik pedig inkább a kéz, és körömápolásra helyezik a hangsúlyt, jó ajándék a két körömlakk, amiből az egyik egy halványabb pasztell árnyalat, a másik pedig igazi karácsonyi estére való mély piros.

Ez a kis ünnepi szett igazán multifunkcionális ajándék, nem is ismerek olyan nőt, aki nem örülne neki.

Kellemes ünnepi készülődést kívánok mindenkinek!

Patri