Szörfölj az óceán hullámain! Elixir Botanique az Yves Rocher-től

júl 4, 2022 | Beauty, Blog

Jöjjön egy forradalmi újítás az Yves Rocher csapatától, akik ezúttal is azon dolgoztak, hogy valami különlegeset hozzanak ki a növények erejéből!

Az Elixir Botanique mind külsejében, mind belbecsben úgy érzem, hogy egy szintlépés az eddig ismert termékekhez képest.

Mindez azért is fontos, mert egyre nagyobb a verseny a piacon, mind több szupercsoda található már a kozmetikaiparban, néha nehéz is köztük eligazodni. Mindenkinek van egyfajta preferencia rendszere, ami alapján kiválasztja fürdőszobája ékét. Sokan közülünk márkahűek és, ha eléggé széles a termékpaletta, akár évtizedeken keresztül velünk maradhatnak a kedvencek. Vannak azonban, akik szeretnek variálni, új dolgokat kipróbálni, vagy még egyszerűen nem találták meg a számukra tökéleteset. Bármi is legyen az indikátor, egyetlen márka sem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a felhasználók kegyeiért vívott harcban!

Manapság egy növényi alapú, környezetbarát, etikus márka mind hívogatóbb tud lenni, hiszen óriási a felhajtás ezen a területen, a tudatos vásárlók sora úgy bújik ki a földből, mint pipacsok a mezőn. Azért az elhervadásuk nem annyira gyorslefolyású, de az biztos, hogy valamivel tudni kell megfogni a célszemélyt, mert ha ez nem sikerül, bizony gyorsan tovább fog állni, hiszen számos lehetőség van a választásra.

Szerintem nem véletlen, hogy az Yves Rocher is „bekeményített”, ha szabad így használnom a kifejezést. Az Elixir Botanique család az eddigi – véleményem szerint – legkülönlegesebb újítása a márkának. Ahogy korábban említettem már nektek, alapvetően nem vagyok elköteleződve, de érdekes módon mindig van egy-egy gyöngyszem, amivel azonosulni tudok. Hát persze, hogy a szérum az, ami nekem igazán bejött, hiszen köztudott, hogy egyrészről imádom, másrészről ezek sokkal több és fókuszáltabb mennyiséget tartalmaznak a hatóanyagokból, mint a többi krém. Mivel hajnali kelő lettem, emellett anyuka is vagyok, így a célzott hatás és a látványos eredmény utáni sóvárgásom nem véletlen! Ezzel az életformával csak valami nehéz bombázó tud kezdeni bármit is! Úgyhogy a teljes család tesztelése után neki sikerült nálam átütni a falat, ami nem jelenti azt, hogy a többi termék ne lenne például kellemes illatú, vagy jól felszívódó, sőt! Ám a megérzésem az, hogy inkább a fiatalabb korosztály számára tud segítséget nyújtani, akik még másképp élnek, mint én, a bőrük ruganyosabb, a ráncok kevésbé ellenségesek, mint a sajátjaim, viszont már éppen annak a határán vannak, hogy meg tudják előzni a hirtelen bekövetkező, drasztikus változást.

Ha van közöttünk szakértő olvasó, akkor azt sem árt megosztanom veletek, hogy az Yves Rocher kutatói a nasturtiumot választották oxidáló tulajdonságai miatt, amely segít helyreállítani a bőrsejteket, és a tetraselmis algát, egy tengeri növényt, amely méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és segít a környezet negatív hatásainak leküzdésében.

Mivel megérzésem szerint ez a termékcsalád a márka prémium kategóriájába tartozhat, így az ára is annak megfelelő. Tehát lehet, hogy némelyeteket meglephet, hogy a szérum adott esetben tízezer forintnál többe is kerülhet, viszont szemfüleseknek ilyenkor érdemes kedvezmények után kutatni, mert hogy vannak, és abban az esetben abszolút megfizethetővé válik.

Az Yves Rocher üzletét megtaláljátok a Corvin Plaza földszintjén, ahol több, kellemes illatú és különböző hatóanyagú növényi termék közül is válogathattok!