Teszteljünk! – Yves Rocher Anti-Age Global

máj 23, 2022 | Beauty, Blog

Egy új márkát, új termékcsaládot tesztelni, mindig nagyon izgalmas, hálás feladat. Tudatos bőrápolás nagyon fontos számomra, ezért mindig igyekszem képben lenni az új innovációkkal, követem az arcápolási trendeket, és 40-es nőként elmondhatom, hogy az arcbőröm koromat meghazudtolóan jó karban van.

Most az Yves Rocher brand, Anti-age global sejtmegújító termékcsaládját vettem górcső alá, az elmúlt három héten igyekeztem minden tapasztalatot feljegyezni.

A csomag egy nappali, és egy éjjeli sejtmegújító krémet, egy emulziót, és egy ragyogásfokozó ampullákat tartalmazó ápolót tartalmazott.

Elsőként egy alapos arctisztítás után az emulziót próbáltam ki, nem véletlenül, hiszen a szérumok, és emulziók elkötelezett rajongója vagyok. A sűrű, de mégis folyékony állagnak köszönhetően igazán egyszerűen lehet felvinni a bőrre, és szinte azonnal be is szívódik, anélkül, hogy bármilyen ragacsos után érzetet hagyna. A bőr puha tapintásúvá válik. A növényi rügykivonat hatására, a bőr fényes lesz, és enyhe feszességet is ad, hidratál. Este a fáradt bőrnek valóságos oázis volt.  A termékcsaládból minden kétséget kizáróan ez lett a kedvencem.

A ragyogó hatást biztosító ampulla arckezelés egy pluszt ad a napi rutinban. Orgona bimbó nektárt és tague dió nektárt tartalmazó olajos elegy, igazi luxus kényeztetés a bőrnek. Ugyan hagyni kell rá időt, hogy teljesen beszívódjon az arcbőrbe, de utána puha, bársonyos lesz a tapintás. Ahogyan ígérik.

A nappali krémet szintén az emulzióra téve használtam az elmúlt pár hétben, és miután nem fényesedett ki az arcom tőle, tökéletes alapja volt a nappali sminknek.

Az éjszakai krém sem zsíros, de mégis egy teltebb formula, nem éreztem azt, hogy ne tudna rendesen beszívódni, illetve azt sem, hogy ne lélegezne rendesen a bőröm.

Összességében el tudom mondani, hogy az ígéretnek megfelelően a termékekkel könnyen lehet dolgozni, és valóban adják a hidratáltság kellemes érzését. A ráncaim számát illetően számottevő változást nem tapasztaltam, talán enyhébb lett a láthatóságuk használat során.

A termékek csomagolása nagyon szép, exkluzív, és bár kedvet érez az ember, hogy használatba vegye őket, mégis sajnáltam kicsit kicsomagolni őket. A mindennapos arcápolásra tökéletes a termékcsalád, de tény, hogy nagyon eklatáns változást 3 hét használat alatt nem vártam tőlük, és nem is kaptam.

Patri

Ha szeretnétek Tőlünk további teszteket vagy kíváncsiak vagytok a véleményünkre – bármilyen témában –, írjátok meg nekünk a plazamarketing@indotek.hu email címre és mi kipróbáljuk, meg válaszoljuk vagy éppen utánajárunk.