Üdítő a változatosság, idén próbáld ki a színes szempillaspirált!

máj 9, 2022 | Beauty, Blog

Ezen a héten a színes szempillaspirálokat vesszük górcső alá, illetve a színes sminkeket. Sokunknak van averziója például a nagyon erős kék/lila/zöld sminkekkel, hiszen többünknek ragadt be a 80-90-es évek orosz modelljeinek, retinába égő, brutál erős, színes sminkje.

Barna hajú, barna szemű tél típusú nőként megtanultam több képzésen is, hogy a kék smink nekem jól áll, ennek ellenére – őszinte leszek -, eddig mégsem jutott eszembe kék spirált, ceruzát, szemhéjpúdert vásárolni. Maradtam a jól bevált fekete és szürke színeknél. Eddig.

A Pupa jóvoltából a héten három különböző színű sminket tesztelhettünk saját magunkon, és bátran ki merem jelenteni, egyöntetűen pozitív lett a megítélésük.

Verának – akinek sokkal világosabb a szeme, mint az enyém, és még a színét is változtatja kiszámíthatatlanul – a lila és a zöld pakk is tetszett, és bár neki könnyű az élete, hiszen amellett, hogy hideg típus, valamilyen csoda folytán mégis jól álltak neki a meleg árnyalatok is, főleg az igazán feltűnő vörös sörénye miatt. Persze a színtanácsadás után, elindult ő is a kísérletezés útján, és hidegebb árnyalatokat kezdett viselni. A lila spirál-szemhéjpúder-ceruza szettet is ezért választotta….és, ahogy a képeken is látható elképesztően jól áll neki. Olyannyira, hogy már be is építette a napi smink rutinjába ezt a színt. És nézzétek milyen zöld tőle a szeme!

A zöld kombó kipróbálásakor érdekes eredményre jutott, hiszen ez szín barnává változtatta Vera szemét. Bár a lila közelebb áll hozzá, ez is jól áll neki. Itt is tökéletes a kontraszt a hajszínével.

Nekem a kék szín jutott, és én is hasonlóan tudok nyilatkozni. A sminkem nem lett feltűnő, ellenben nagyon kiemeli a szememet, amit soha nem gondoltam volna. A kék szemhéjpúdert valószínű, hogy nem nagyon fogom használni (amúgy is diszkréten árnyékolok), de a spirál, és szemceruza már a neszeszeremben figyel, és a fotózás óta, több alkalommal is felkentem, egy kis make-up frissítés soha nem árt alapon. A spirál könnyen használható, nem csomósodik, a ceruza sem kenődik el, de a kék szín mindenképpen üdeséget kölcsönöz az arcomnak, és nem olyan szigorú, és markáns az összhatás, mint a fekete esetében.

Látható, hogy semmi baj nem származik abból, ha néha ki merünk lépni a komfortzónánkból, és esélyt adunk az újnak, az ismeretlennek. Tegyetek Ti is egy próbát!

Patri

szempillaspirál – PUPA Vamp! Mascara – 3.990,-

szemhéjpúder – PUPA Vamp! Extreme/Matt Eyeshadow – 3.790,-

szemceruza – PUPA Vamp! Eye Pencil  – 3.390,-

***

Ha szeretnétek Tőlünk további teszteket vagy kíváncsiak vagytok a véleményünkre – bármilyen témában –, írjátok meg nekünk a plazamarketing@indotek.hu email címre és mi kipróbáljuk, meg válaszoljuk vagy éppen utánajárunk.