BEST OF „LESD EL A STÍLUSÁT!” ROVAT

jan 14, 2019 | Blog, Fashion

Sokat gondolkodtam, hogy 2018 összegzéseként a tavalyihoz hasonlóan egy általános poszt szülessen, vagy valami más. Arra jutottam, hogy ennek az évnek a legviccesebb pillanatait az idén útjára indított “Lesd el a stílusát” rovatnak köszönhetjük!


Akik rendszeresen olvasnak minket, azok számára nem újdonság: inspiráló nőket, divatikonokat, vicces karaktereket igyekszünk ezekben az anyagokban megszemélyesíteni. Motivációnk alapvetően az, hogy megmutassuk Nektek, a sokak által csodált celebek outfitjei, kis kreativitással simán másolhatóak. Emellett persze a szórakoztatás.


Nyilván nem árulok el nagy titkot, gondolhatjátok, hogy 1-1 ilyen poszt befotózása nem kevés nevetéssel jár. Főleg a magam nevében tudok persze nyilatkozni, mert általában karakterekben gondolkozom, amit persze sokkal jobban ismerhetünk mindannyian pl.egy sorozatból, mint adott esetben Victoria Beckhamet.

A rovatot Anita anyaga indította útjára Selena Gomez stílusának lekoppintásával, ami szerintem nagyon menő lett. Ő amúgy is ráfeküdt a divatikonokra…


Számomra a saját repertoáromból Bree Van de Camp viszi a prímet, hajszállal előzte csak meg Frida Cahlot és Audrey Hepburnt. Talán azért, mert Bree megszemélyesítéséhez teljesen átszellemültem, most már elárulhatom, hogy útban a megfelelő helyszínnek választott Butlers felé a kedves mosolyát gyakorolgattam. Elképesztően vicces volt, főleg mikor a kész fotókat megláttuk! Ott el is döntöttem, maradok is az alap női karaktereknél… így jöttek is a további ötletek : Lara Croft, Frida, Madonna, aki amúgy sokak szerint inkább Amy Winehouse-ra sikeredett, és így tovább…
Anita képeiből nekem két legkedvencebb anyagom van: Carrie Bradshaw és Audrey Tatou.


Szuper kalandozás ez, mert nem szeretnék önelégültnek tűnni, de 1-1 ilyen anyagnál, jól jön egy kis humorérzék, illetve minimális színészi véna is, hiszen ezek nem azok a tipikus outfit posztok, ahol a hangsúly azért elsősorban mégiscsak a ruhákon van, nem igaz? Mindenestre mi nagyon élvezzük, ezért megígérhetem , hogy 2019- ben is folytatjuk, sőt nagyon várjuk a ti ötleteiteket is!

Mindenkinek szuper évet kívánok!

Patri