BEVÁLLALÓS VAGY? A NARACSSÁRGA A TE SZÍNED!

aug 31, 2017 | Blog, Fashion

 A Pantone skála szerint 2017 trendszíne – a lomb zöld mellett – kétségkívül a sárga és árnyalatai. A nap sárgától egészen a narancs különböző árnyalatáig.

Mindig ámulva figyeltem, ha valaki teljes természetességgel viseli a vibráló színeket egész testfelületen. Megfigyeléseim szerint még nyáron is inkább választunk fehéret, pasztellt, de még feketét is, mint ezt a melegséget árasztó, feltűnő, de kétségkívül megosztó  szint.

Törjük meg a „csendet”, vállaljuk be, és figyeljük meg milyen elképesztő hatással van a hangulatunkra. Tudtátok, hogy a narancssárga szín a legtöbb kultúrában a boldogságot, örömöt, pompát szimbolizálja? 

Természetesen, ha teljesen idegenül mozgunk benne és ezt pontosan tudjuk magunkról, ne kockáztassunk. Kicsit olyan ez, mint amikor egy nő 100 %- ős pontossággal érzi magát pl. szőkének, miközben született barna, de amikor még tart a drasztikus változástól fokozatosan melírozva jut el a végeredményig. 🙂 Eleinte egész szett helyett próbálkozzunk csak kiegészítővel, sállal, hogy szokjuk magunkon ezt a színt.

Mindig azt mondom , addig kísérletezzünk, amíg fiatalok vagyunk, megtehetjük, és nem válunk nevetségessé!

Válasszuk a narancsot egy esti partyra, ahol amúgy is fesztelen bulizás és jókedv a cél. Kombináljuk kék farmerdzsekivel és egy nude cipővel. A nude finomsága elveszi a narancs harsány után érzetének az élét.

Most vagy soha?!

FARMERKABÁT – SINSAY

NARANCSSÁRGA RUHA – MOHITO

NYAKLÁNC – MOHITO

CIPŐ – CCC