BOLDOG KARÁCSONYT!

dec 24, 2020 | Blog, Lifestyle

Legyen áldott és békés az Ünnep Nektek, szeretettel és meghittséggel teli! Kívánunk Mindenkinek csodás Karácsonyi Ünnepeket, hogy a hátunk mögött hagyott 2020-as év nehézségei, megváltozott körülményei erre a napra és az ünnepi időszakra most egy pillanatra eltűnjenek a sötétben, és elbújjanak a reményt és hitet adó csillagok mögött.

Több, mint három éve vagytok itt velünk, azóta megannyi életesemény történt velünk, megéltünk közösen sok-sok boldogságot, nevetést és nehézséget is. De lelkesedésünk töretlen maradt, a divat és szépség világa folyamatosan megújulásra késztetett minket is és előhozta belőlünk a kíváncsiságot, a kreativitást az új iránt.

Hármasunk kellő elánnal veti bele magát hétről hétre a munkába, hogy megtaláljátok nálunk, amit kerestek és ezzel együtt adjunk is valamit magunkból. Egy blog mindig egy kicsit a sajátod is, bepillantást engedünk az életünkbe, kapcsolatainkba, gyermekeink születésébe, barátságainkba. A saját szemüvegünkön keresztül mutatjuk meg nektek a világot úgy, hogy közben benneteket szeretnék puha köntösbe öltöztetni és körbe fonni karjainkkal azzal, ha kiállunk komoly és fontos ügyek mellett, teret engedünk a sokszínűségnek, izgalmas témákat boncolgatunk. Mindezt humorral, néha kellő öniróniával fűszerezve tesszük, hiszen úgy valljuk, az élet akkor jó, ha zajlik!

Idénre a legfontosabb talán, amit kívánhatunk Nektek: az egészség. Hogy a családok együtt lehessenek, legyen az életünkben ölelés, nevetés, csók, érintés. Kívánjuk, hogy lelketekbe béke és szeretet költözzön, hogy legyen elég erő a továbblépésre, a kitartásra.

Nagyon köszönjük Nektek, hogy itt vagytok velünk, részei vagytok az életünknek, jelenlétetekkel értékelitek a munkánkat, amit oly’ nagy örömmel végzünk minden alkalommal.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Nektek,

a Corvinas csapata, Anita, Patri, Vera