CSAK A DZSEKI PUFI

jan 8, 2019 | Blog, Fashion

Igen, igen elkezdődtek a giga leárazások, tudjátok, ilyenkor mindig írunk pár gondolatot arról, mit is érdemes télen- mert azért még a hideg tart 1-2 hónapig – beszerezni!

Első és legfontosabb egy jó meleg pufi kabát, kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Elárulom, az általam viselt sárga oversize fazonú Sinsay darabot én azon melegében meg is vettem. Jól jött a sok fekete darab mellé. Kis vendégmodellünk, Nünü piros kabátja mellett nagyon jól mutatott.
Egy menő színes sálat is érdemes ilyenkor beszerezni, részint azért, mert nyilván jövőre is lesz tél, másrészt pedig ezek a vidám kiegészítők egészen tavaszig feldobják outfitjeinket!

… és akkor jöjjenek az ilyenkor jóval olcsóbban beszerezhető alapdarabok..:)

  • Miután még óriási a felhozatal az ünnepi szettekből, érdemes előre gondolkodni – és ha már unod a régit- szétnézni az üzletekben “kis fekete” fronton is.
  • Ugyanez a helyzet a kockás darabokkal, amik 2018- ban ultra divatosak voltak, de igazából már- már klasszikusnak számítanak, hiszen igazából sosem lesz kínos a kocka mintát viselni.
  • Én idén eldöntöttem, hogy most a leárazáskor fogom megvenni jövő évre karácsonyfa díszeket is, biztos, ami biztos alapon. Jó ötlet?
  • Elképesztően sok vékonyabb pólót, fekete nadrágot, és fehér blúzt is találni ilyenkor, amik ugye multifunkcionális , örök darabok, és mint ilyenek, évszaktól függetlenek. Ezekre abszolút érdemes most beruházni!

    Amitől óva intek mindenkit: feleslegesen ne költsük túl magunkat, csak azért mert olcsó, olyat semmiképpen ne vegyünk meg, amiben nem vagyunk teljesen biztosak, illetve nem vágyunk rá elég régen ahhoz, hogy ugyanúgy tudjunk örülni neki, mintha teljes áron vettük volna meg.

    Ha elvesznétek a leárazások útvesztőjében, forduljatok bizalommal a Pláza stylistjaihoz tanácsokért!

    Jó vásárlást lányok!
    Patri

NÜNÜ SZETTJE

PIROS PUFI DZSEKI – RESERVED 12 495.-

CSÍKOS PÓLÓ – RESERVED 1095.-

FARMER – SAJÁT

PATRI SZETTJE

SÁRGA PUFI DZSEKI – SINSAY 7995.-

SÁL – SINSAY 3995.-