CSEMPÉSSZ NYARAT A TÉLBE!

febr 1, 2021 | Blog, Fashion

Az évek alatt, amióta Patrival együtt dolgozunk rengeteget formálódott a saját stílusom, úgyhogy kifejezetten hálás vagyok ezeknek az időknek, nagyon élvezem, hogy már nem vagyok annyira szanaszét, ha öltözködésről van szó.

Ezért is bízom abban, hogy amiket hétről hétre ötletelünk és megvalósítunk Nektek, azok vagy inspirációs jelleggel, vagy segítség gyanánt, de bejönnek és szeretitek.

Itt egy újabb stílustipp, amit azelőtt én nem igazán alkalmaztam, mostanra pedig igyekszem eszerint gondolkozni, ha a napi szettem összeállításáról van szó. Ez a mai inspo két alapvetést is magában hordoz? rétegezz! és mixelj!

Tudod mi az óriási abban, ha ezeket az apró trükköket beiktatod az öltözködésedbe? Először is, szinte egyetlen ruhadarabod se landol a szekrény sötét bugyraiban hónapokig, amíg úgy érzed épp nincs itt az ideje a viselésükhöz! Ha van egy kedvenc nyári lenge ruhád, amit télen is szívesen hordanál, akkor hajrá! Vesd be ezeket az apró húzásokat és máris tiéd a pálya! Nagyon régóta mondjuk, hogy az új szabály a nincs szabály, szóval eszedbe se jusson azzal érvelni, hogy nem időszerű a viselése! Ha ügyesen választod meg a ruhatárod egyéb darabjait, nincs az a divatőrület, ami visszatartson!

A másik nagyszerű a fent említettekben, hogy ilyenkor januárban óriási kedvezmények vannak, szóval ha kiszúrtál magadnak egy csinos kis darabot, de eddig nem mertél, vagy nem akartál beruházni rá, akkor érdemes kutakodni kicsit, hátha valamelyik üzlet polcain még felleled. Ha pedig megvan, akkor érvénybe lép az előbb említett indok, nem kell várnod nyárig, hogy felvedd!

Én most egy fekete-fehér mintás lenge ruhát választottam alapnak, hozzá pedig felvettem néhány tipikus téli kiegészítőt: kalap, szőrme mellény, hosszúszárú csizma, sál. Apropó, sál! Ha még egy okot be akarok hozni, akkor az a “háromszín szabály” lenne. Tudod, hogy célszerű egyszerre csak három színt kombinálnod, hogy egységes képet fess, de ha meg már itt tartunk, akkor egy sima fekete-fehér szett is feldobható egy élénk harmadik színnel, hogy ne legyen túl unalmas. Én most a pirosat választottam, de lehet volna ez a most nagyon trendi mustársárga, vagy a sokak által kedvelt pasztell, mondjuk a rózsaszín.

Persze mindezek ellenére lehet kifogás a home office, hogy nincs hova menni, be vagyunk zárva a lakásunk falai közé, de azért nyugtasson a gondolat minket, hogy nem marad ez mindig így….talán csak napok kérdése…vagy hetek….esetleg hónapok…..hashtag IRÓNIA!!! Szóval igen, tudom, hogy van ebben némi bizonytalanság, de muszáj kicsit megszórni porcukorral az életet, különben nagyon egyhangú lenne!

Legyen szép napotok! És nézzetek be a Corvinba egy kis vadászatra, legalább ennyivel töltekezzünk fel, na!

Anita

MINTÁS RUHA – RESERVED 4995.-

SZŐRME MELLÉNY – RESERVED 9995.-

SÁL – RESERVED 3995.-

CSIZMA – RESERVED 19 995.-

KALAP – RESERVED 7995.-

TÁSKA – RESERVED 3995.-

KESZTYŰ – RESERVED 5995.-