CSINOS SZETTEK ÉJJEL-NAPPAL – 2IN1 MEGOLDÁSOK ROHANÓS NAPOKRA

aug 29, 2019 | Blog, Fashion

Stílustanácsadóként nem győzöm hangsúlyozni ügyfeleimnek a multifunkcionális ruhatár fontosságát. Számomra a legpraktikusabbak azok a darabok, amiket többféleképpen, többféle stílusban is tudunk viselni. Ha úgy tetszik a two/ three in one darabok. Ebben az összeállításban azt szerettük volna megmutatni nektek, hogy egyes darabokat hogyan tudtok kényelmesen hordani nappal, és mivel tehetitek elegánsság, akár egy esti (kötelező) megjelenéshez, ha már nincs időtök hazamenni munka után. Egy magassarkú a táskába, egy vastag öv, néhány látványos ékszer teljesen átvariálja a szettedet, és nem kell frászban lenned, ha időre kell érkezned valahova ugyanabban a ruhában, amiben egész nap voltál. Ez a “tégy úgy, mintha” tökéletes mintája. 😉 Csak egy kicsit előre kell gondolkozni és máris sokat könnyítettél a napodon, élvezheted az estét anélkül, hogy gondban lennél.

Egy jó fazonú, megfelelő hosszúságú ingruha pont ilyen, hiszen felvehetjük önmagában, eredeti funkciójának megfelelően, egy szép magassarkúval, balerina cipővel, de még sneakerrel is. Ilyen estben egy (vastagabb) öv a derékon, és kész is a nappalra és esti alkalmakra egyaránt megfelelő outfit. Hűvösebb időkben akár tunikaként is szuper választás egy szűk fazonú nadrág felett, lazán viselve, akár egy vékonyabb (!) övvel csípő tájékon.

De most jön a csavar…az utóbbi két szezonban nagyon divatos és népszerű viselet volt a kimono..nos hölgyeim, az ingruha akár kimonóként is funkcionál kigombolva, és elég alá egy topot felkapni akár egy sorttal, vagy farmerral. Így tudunk simán, kora ősszel már a rétegelt öltözködés kívánalmainak is eleget tenni. Az állatminta még mindig masszívan tartja magát, ezért nem lövünk mellé, ha beszerzünk belőle egyet.

STYLIST TIPP:

Arra ügyeljünk, hogy az állatmintához igyekezzünk mindig egyszínű, letisztult darabokat párosítani, illetve kerüljük el, hogy túl sokat mutassunk magunkból, hiszen nem cél, hogy közönséges hatása legyen a szettünknek.

A másik szuper megoldás, ha egy overált – vagyis trendi nevén jumpsuit-ot – választasz reggel. Ez a fazon szinte a tökéletes arra az esetre, ha egy rohanós napon még jelenésed van este. Nappalra egy laza papuccsal, szandállal felkapod, a többi kényelmes kiegészítővel együtt. és végig cikázhatsz úgy a városon, hogy nem szakad le a lábad estére, amikor pedig átveszed a magassarkúdat, kicseréled a táskádat egy kis clutch-ra, vagy kézitáskára és felkapsz hozzá egy dögös, rövidállású bőrdzsekit. Mi ezt a szettet most egy, az overálhoz színben passzoló szalma kiegészítővel mutatjuk be nektek, ahol a papucs, a táska és a kalap is tökéletes összhangban van, de választhattok élénkebb színeket is, hogy a végeredmény ne legyen ennyire homogén. Ugyanazt a ruhát egy nagy nyaklánccal, lakk táskával és fekete magassarkúval tettük igazán nőiessé, amivel reggel akár a strandra is elindulhattunk volna. Hát nem kreatív? Tényleg annyi az egész, hogy már előző este, vagy még aznap reggel gondoljátok végig, mi mindent fogtok csinálni a nap folyamán, válasszátok külön az eseményeket, a kocsiban pedig simán elfér egy másik táska, benne a szükséges kellékekkel. Akkor se kell pánikolni, ha tömegközlekedéssel vagytok úton, hiszen egy nagyobb táska rengeteg mindent elnyel… 😉

STYLIST TIPP:

Ne ijedjetek meg a különböző minták és anyagok párosításától, ebben a kérdésben is lehettek bátrak! Ha eddig nem mertetek kacérkodni ilyen megoldásokkal, akkor lapozgassátok a női magazinok oldalait, ahol szezonról szezonra megjelennek az aktualitások. Ha valami megtetszik, érdemes kipróbálni, kísérletezni vele!

Hivatasomból adódóan meggyőződésem, hogy az apró trükkök teszik igazán változatossá a megjelenésünket, nem pedig az óriási – sok esetben -, kihasználatlan ruhatár. Ha bizonytalan vagy, és segítségre van szükséged, keresd bizalommal a Corvin Plaza stylistjait, akik a hét három délutánján állnak rendelkezésre.

Gyönyörű őszt kívánok mindenkinek,

Patri

JUMPSUIT – RESERVED 12 995.-

PAPUCS – RESERVED 1996.-

KALAP – RESERVED 3995.-

TÁSKA – RESERVED 3995.-

KABÁT – RESERVED 9995.-

MAGASSARKÚ – RESERVED 12 995.-

LAKK TÁSKA – RESERVED 7995.-

NARANCS KARKÖTŐ – BIJOU BRIGITTE 3490.-

FEKETE-FEHÉR KARKÖTŐ – BIJOU BRIGITTE 2990.-

NYAKLÁNC – BIJOU BRIGITTE 6490.-