DRÁGA ANYU….

máj 7, 2017 | Blog, Lifestyle

Május első vasárnapja gyerekkorunktól beivódik a gondolatvilágunkban, az Anyák napi készülődés mindig valami magasztos, emelkedett hangulatú ünnep. Kicsiként még ragasztgatunk, rajzolgatunk, kedves üzenetek írunk színes papír lapokra, majd jönnek az óvodai előadások, versek és remekbe szabott csoportos produkciók.

Felnőttként se feledkezünk meg soha a nőről, aki világra hozott minket, igaz az ünneplés kicsit árnyaltabb, a szó jó értelmében vett „egyszerűbb” készülődéssé válik. Egy virág, egy finom csokoládé és talán egy közös családi ebéd.

Patrival úgy gondoltunk, hogy szeretnénk néhány alternatív megoldással túlmutatni a növény-édesség kombón, ezért összegyűjtöttünk pár ötletet Nektek, amiket még akár az utolsó pillanatban is beszerezhettek, mégsem tűnik átgondolatlannak.

A csomagba bekerült egy gyönyörű könyv, ami tökéletes ajándék minden nőnek, legyen szó kifinomult háziasszonyról, letisztult stílusú üzletanyáról, vagy bátor újítóról. Van itt még egy aranylón csillogó notesz, amibe kerület pár kedves szó és üzenet, később pedig titkos bevásárlólisták, baráti születésnapok és fontos feljegyzések tárháza lehet. A filmvilágok csapóját idéző lakásdekor egyszerű, kreatív és tulajdonképpen multifunkciós, mert a hozzá tartozó extra betűkből idővel bármilyen szöveg írható a paneljére. Egy szívecskés gyertya, egy kedves képeslap mindig ügyes húzás, ha ajándékozásról van szó, a pohárkészlet egyik darabját pedig azért csaptuk hozzá, mert így azonnal tudtok koccintani az Anyukák egészségére! A szívecskés filcből készült dekorunk pedig senkit se tévesszen meg, a szeretetteljes kiegészítő valójában egy poháralátét, ami máskor is szép kiegészítője lehet egy terítéknek.

Minden Anyukát, Nagymamát, Keresztanyát és Nagynénit sok szeretettel köszöntünk idén is!

BUTLER’S bevásárlólista:

Blockbuster világító doboz

Schiffer Miklós – Shiffer-Stílus könyv

Szív alakú piros gyertya

Felto poháralátét

Journal jegyzetfüzet

Perigord boros pohár