DRESS CODE: EZT VISELD A CÉGES KARÁCSONYI BULIN

dec 18, 2019 | Blog, Fashion

A december az ünnepekt, a rohanás, a véget nem érő partik és persze a csillogás ideje.

Ebben az időszakban megtelik a naptár a különböző céges és ügyfélpartikkal. És persze előkerül az örök, már- már klasszikusnak számító kérdés: “mit vegyek fel?!”.

Természetesen nem mindegy, hogy mekkora volumenű az adott rendezvény: álló fogadás, koccintás, céges vacsora, vagy óriás parti. Minél nagyobb a rendezvény, annál inkább érdemes az íratlan szabályokra odafigyelni, és azokat többé-kevésbé betartani.

Általában ezeken az eseményeken Dress code hiányában nekünk kell eldönteni, mi az igazán alkalomhoz illő, ugyanakkor kényelmes outfit, amiben adott esetben egész éjszaka jól tudjuk érezni magunkat, magabiztosan le is merünk gurítani 1-2 koktélt.

MILYEN SZEMPONTOKAT VEGYÜNK FIGYELEMBE AZ ÖLTÖZÉK KIVÁLASZTÁSÁNÁL?

A helyszín természetesen az elsők között van, hiszen nem mindegy mennyire elegáns, vagy inkább családias az. Nem kérdés, hogy legyünk sokkal elegánsabbak a hétköznapi megszokottnál. Ami persze ilyenkor lehet dekoltált is, de a lényeg most is az, hogy ne essünk túlzásba. Az elegáns elegáns legyen, véletlenül se csússzunk át a közönséges mezsgyére. Azt fent már említettem, hogy célszerű az esemény jellegét is figyelmébe venni, illetve , hogy milyen időpontban kezdődik.

Személyiségünk, alkatunk, persze színtípusunk, stílusunk, illetve az illem, mind-mind olyan tényezők, amiket ilyen esetben mérlegelnünk kell a tökéletes ünnepi szett kiválasztásánál.

AZ ÜNNEPI SZÍNEK

Természetesen ilyenkor nem túlzás a csillogás, pont erről szól az év vége: az arany, a bronz, az ezüst mellett a karácsony színei mind játszanak, mint a piros, a zöld, a fekete, az örök ragyogó fehér mellett.

Ezek tehát az általános szabályok, amit a karácsonyi szezon céges bulijainak és évzáró rendezvényeinek alkalmával érdemes figyelembe venni, hogy az este hangulatát ez biztosan ne befolyásolja! Jó tanács a szervezőknek: legyen mégis inkább DRESS CODE a meghívón. Ezzel sokat segítenek a résztvevőknek, másrészt meghatározzák az esemény stílusát, egységes képet biztosítva annak.

Mindenkinek gyönyörű decembert, csillogjatok az éjszakában, és persze érezzétek nagyon jól magatokat! Ez a Ti nagy ünnepetek, megérdemlitek az elismerést!

Patri

FLITTERES ZAKÓ – RESERVED 14 995.-

FLITTERES SZOKNYA – RESERVED 5995.-