ECCA’, ECCA’, ECCARVÚ – CSILLÁMPÓNIK BEVETÉSEN! KIPRÓBÁLTUK A HOLO MASZKOT

szept 26, 2019 | Blog, Beauty

A csapatból mindenki imádja a kozmetikumokat és örömmel vetjük alá magunkat bármilyen “kísérletnek”, hogy újabb termékeket és összetevőket próbálhassunk ki. Ezúttal is bátran vágtunk bele egy maszk-tesztbe, a vélemények némiképp összecsengenek, mondjuk is, hogy miről van szó!

PATRI VÉLEMÉNYE

PUPA HYDRATING MASK

Nekem a Holo maszkokból a hidratáló jutott, aminek egyfelől nagyon örültem, másfelől nem tudtam, mit is várjak tőle, hiszen rendszeresen ápolom az arcom, elegendő vizet is iszom, magyarul én aztán tényleg mindent megteszek azért, hogy egészséges, szép legyen a bőröm.


A maszk csomagolása a csillogó doboznak köszönhetően elég feltűnő, mégsincs túlkomolykodva, de praktikus, hiszen bármilyen ridikül elnyeli…Most sem tudom mire jó a holografikus hatás, ami viszont biztos, hogy – a maszkokhoz képest szokatlanul híg állagú krémet-, könnyű az arcra felvinni, és a 15-20 perc hatóidő alatt sem “fullad “ az arc alatta… viszonylag gyorsan meg is szárad, bár egy pöttyömnyi csúszós utánérzetet hagy, illetve amikor elfeledkeztem róla, hogy rajtam van, és elmentem egy tükör előtt a lakásban, amibe belenéztem, hirtelen azt hittem Fantomast látom. Emlékeztek rá, ugye?


Miután lemostam, az arcom kellemes tapintású volt, de a “katarzis” elmaradt.
Sok Pupa terméket használok, mert elkötelezett híve vagyok a márkának, és maradok akkor is, ha ezt a maszkot nem biztos, hogy rendszeresen fogom használni.

ANITA VÉLEMÉNYE

PUPA PURIFYING MASK

Ahogy a termék nevéből is setjhetitek, én a Holo maszkok családjából a tisztító maszkot próbálhattam ki. Akár csak Patri, én is hasonlóan szeretem a márkát, vannak kifejezetten kedvelt termékei, amiket az elmúlt időszakban nem csak próbáltam, hanem azt követően is használtam, mert annyira megszerettem. Elég csak legutóbbi bejegyzésemre gondolni, a Sport Addicted kollekcióra.

Ezzel csak arra szeretnék utalni, hogy van némi elfogultságom a márka iránt, amelyről magát a céget is szeretném megnyugtatni, mielőtt kimondom, hogy talán nem ez a termékcsalád a legnagyobb dobása a brandnek. Magamat igazi maszk-fanatikusnak tartom, állandóan kenegetem valamivel az arcomat, hol tengeralattlátó iszap pakolással (igen, tényleg ez a neve), hol mélyen hidratáló fátyol maszkkal, hol éjszakai energetizálóval. Kevés olyan terméket tudnék mondani, ami a rutinomban ilyen gyakorisággal és körültekintéssel jelen van az életemben huzamosabb ideje.

A HOLO mask család sajátossága a már korábban is említettt csillogás, amely azon kívül, hogy csillámpónisat játszhatunk a tükörben, nem tesz hozzá a hatás kifejtéséhez. Egyszerűen trendi, csajos, cuki. Talán éppen emiatt én sokkal inkább érzem a tinédzsereket célcsoportnak, semmint a magam fajta harminc pluszos korosztályt. Tényleg jópofa, ahogy holografikus színekben tündököl az arc, lehet vele vicces Insta képeket készíteni, vagy akár videót is róla, mert látványos.

Amit tud a maszk: könnyen felvihető a megtisztított bőrre, gyorsan megszárad és szinte szakadás nélkül – 15-20 percet követően -, egyben lehúzható. Ez utóbbi egyébként sok más társával ellentétben tényleg pozitív, ugyanis vannak olyan maszkok, amik darabokban jönnek le, csomókban hullanak, összeszáradt kis gumók borítják a fürdőmet, és azt nagyon nem szeretem.

Amit emellett még tud: iszonyatosan fájdalmas lehúzni. 🙁 Az lehet rá a megoldás, hogy ezt elkerülendő nem húzzuk a maszkot, hanem langyos vízzel finoman lemossuk, bár kétség kívül segít akár az elhalt hámsejtek eltávolításában is, amitől a bőr felszabadul, a további hatóanyagok pedig jobban kifejthetik hatásukat.

A maszk használatát követően érdemes alaposan bekenni egy hidratáló krémmel, hogy az enyhe szárazság érzete elmúljon.