EGY FARMERDZSEKI HÍRNEVE

júl 3, 2019 | Blog, Fashion

Mostanában főleg esszéket írtunk nektek különböző témákban és némiképp háttérbe szorult a direkt divatanyagok posztolása. Bár azt gondolom egy-egy ilyen írástól nem lehet kategorikusan elvenni a történetet, vagyis minden stílus, minden ötlet, minden kedvenc darabunk magában hordoz egy személyes sztorit. Nagy segítségünkre van, hiszen ezeken keresztül be tudunk mutatni egy aktuális trendet, körbe tudjuk járni a témát.

Most itt tombol a nyár, javában benne vagyunk a közepében, én mégis egy farmerdzsekis anyaggal érkezem. Gondoltam arra, hogy egy élet közepi összegzést tartok, hiszen a napokban lesz a 35. születésnapom, de ezt meghagyom akkorra, amikor elérkezik az ideje. Így felmerült bennem a kérdés, hogy miről is adjak nektek hírt, mi legyen a nagy sztori, mögöttes tartalom, apró gondolatmorzsa, amit megbeszélnék veletek. Eszembe jutott, hogy rácsatlakozom egy nagyon szuper előadás témájára, amit most láttam a wmn.hu szervezésében Balázzsal és Stahl Judittal. Már önmagában ez is milyen érdekes, hogy ha azt mondom Balázs, akkor nagy valószínűség szerint az egész ország tudja, hogy kiről beszélek – azért a biztonság kedvéért leírom, hogy Sebestyén -, míg Judit vezetéknevére azért szükség van ahhoz, hogy nagy biztonsággal beazonosítsuk, pedig a hazai kereskedelmi tévézés egyik ikonikus alakja. Ebből már sejthető, hogy a téma a hírnév (átka) volt az adott beszélgetés. Nagyon sok érdekes kérdés és gondolat merült fel egyetlen óra leforgása alatt, amiben nekem is részem van/volt, még ha kicsiben is. Sőt rájöttem, hogy tulajdonképpen mindannyiunknak, akik az online térben saját nevünkkel és arcunkkal jelen vagyunk. Mert lássuk be, nem kell ahhoz ma már a tévében szerepelni, hogy híresek legyünk. De, hogy mik ennek az előnyei és árnyoldalai, az szerintem tényleg megér egy külön bejegyzést, így tekintsük inkább ezt a mostanit egy felvezetésnek, amit később bontunk fel. Mint egy isteni krémes csokoládét, aminek gyönyörű a csomagolása, és csak később harapunk bele, azt az érzetet keltve, hogy az élmény tovább tart. 🙂

De – és akkor visszacsatolva a korábban említett farmer dzsekire – hogy jön akkor a képbe ez a tipikusan örök darab, ami legyen bármi is a trend, minden hűvösebb időszakban és napszakban megjelenik rajtunk, jelezve ezzel visszavonhatatlan uralmát a divatban. Hát például úgy, hogy itt a fesztivál szezon, a szuper nyaralások ideje, de mindig ott ül a kisördög a vállunkon: mi lesz, ha lecsap a vihar, elered az eső, fúj a szél? Ezért én bárhová is menjek – ilyen értelemben hosszabb távra, vagy csupán a hely adottságai miatt – biztos, hogy elteszek a zsákomba egy farmerdzsekit. Sőt sokszor az is elég menő, ha a derekamra kötöm, kvázi ezzel válik a szettem egyik szerves részévé.

Ahogy a képeken is látjátok, mi is több opciót mutatunk meg nektek, amibe jól beilleszthető a farmer stílusa. Ma, amikor nagyestélyit vesznek fel a nők bakanccsal, nincs az az eltökélt divatdiktátor, aki levetetné rólunk ezt a visszahúzódó darabot. Megfér egy laza vászonnadrágos szetten, egy finom csipke ruhácskán, vagy egy hétköznapi szoknya-póló kombón, amit tényleg még kifejezetten fel is dob.

Most van itt a nagy leárazások ideje, amikor zseniálisan olcsón lehet lecsapni még egy-egy kósza darabra, szerintem semmi esetre se hagyjátok ki ennek lehetőségét!

Nyárra fel, éljen a farmer, éljenek a hirtelen jött ötletek!

Anita

Farmerdzseki – Reserved 8995.-

Ruha – Reserved 12 995.-

Piros szoknya – Reserved 3495.-

Pulcsi – Reserved 5990.-

Top – Reserved 2995.-

Farmer – Reserved 8995.-

Fejpánt – Bijou Brigitte 2490.-